ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ξέμεινε από στόπερ ο Παναθηναϊκός!

Ξέμεινε από στόπερ ο Παναθηναϊκός!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τραυματισμός του Τελάντερ προστίθεται στις απουσίες των Κουτρουμπή, Σάντσεθ και σε συνδυασμό με τον ανέτοιμο Μολέντο, αφήνει μόνο "μάχιμο" στόπερ τον Ταυλαριδη. Διαβάστε τις πρώτες διαγνώσεις για τον Δανό και τον Μπουμάλ.

Οι χειρότεροι φόβοι του Αντρέα Στραματσόνι επαληθεύτηκαν, αφού προέκυψε νέο πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας και έχει μείνει με έναν διαθέσιμο στόπερ για τα επόμενα δύο παιχνίδια! Ο τραυματισμός του Ράσμους Τελάντερ, σε συνδυασμό με την τιμωρία του Γιώργου Κουτρουμπή, ο οποίος θα εκτίσει άλλες δύο αγωνιστικές, τον τραυματία Σέρχιο Σάντσεθ και τον ανέτοιμο Ροντρίγκο Μολέντο, αφήνουν μόνο μάχιμο τον Στάθη Ταυλαρίδη.

Πλέον, ο Στραματσόνι πρέπει να καταλήξει στον παρτενέρ του Ταυλαρίδη για τα επόμενα δύο ματς, με τη Skoda Ξάνθη στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας για τη Superleague και τη ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Θεωρητικά, η επικρατέστερη λύση είναι η μετάθεση του Εσιέν στο κέντρο της άμυνας, όπως συνέβη στο δεύτερο ημίχρονο στη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Πλατανιά με 3-2. Διαφορετικά, ο Ιταλός πρέπει να εμπιστευτεί τον 17χρονο Στέφανο Ευαγγέλου, τον οποίο συμπεριέλαβε στην αποστολή για τα Χανιά, αλλά τον άφησε εκτός 18άδας.

Φυσικά, ο Στραματσόνι ενδέχεται να καταφύγει στον Μολέντο, αλλά ο Βραζιλιάνος στόπερ έχει λίγες προπονήσεις με την ομάδα και η τελευταία επίσημη συμμετοχή του χρονολογείται τον Μάρτιο του 2014.

Στο μεταξύ, η πρώτη εκτίμηση για τον Ράσμους Τελάντερ αναφέρει ότι έχει υποστεί θλάση ορθού μηριαίου και θα απουσιάσει για τρεις εβδομάδες, ενώ ο Ολιβιέ Μπουμάλ έπαθε εξάρθρωση στην κλείδα και θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για ένα μήνα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ