ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ξεκαθαρίζει με το ρόστερ

Ξεκαθαρίζει με το ρόστερ
Πίντο Φορναρόλι INTIME SPORTS

Ξεκινούν οι εκκαθαρίσεις στο ρόστερ του Παναθηναϊκού με τους Γιάννη Αναστασίου και Νίκο Νταμπίζα να ενημερώνουν τους παίκτες που δεν υπολογίζονται να βρουν νέα ομάδα. Ενδιαφέρον για Σανκαρέ.

Μπορεί μετά την εξασφάλιση άδειας συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα τα μεταγραφικά να βρίσκονται στην κορυφή των εξελίξεων, στον Παναθηναϊκό ωστόσο η δύσκολη μάχη θα δοθεί με τους παίκτες που δεν υπολογίζονται και πρέπει να αποχωρήσουν.

Συγκεκριμένα για οκτώ παίκτες οι πράσινοι έχουν... ανάψει "κόκκινο" και αναφερόμαστε στους: Μπουμσόνγκ, Βιτόλο, Κουίνσι, Φορναρόλι, Τοτσέ, Σο, Βελάσκες, Πίντο

Οι πέντε πρώτοι ουσιαστικά βρίσκεται σε αυτή τη "λίστα" λόγω του μεγάλο συμβολαίου τους. Συνολικά οι απολαβές τους (χωρίς την εφορία) αγγίζουν τα 2.5 εκ. ευρώ (ίσως και λίγο παραπάνω), οπότε στον Παναθηναϊκό της νέας εποχής δεν έχουν θέση.

Ο Σο φαίνεται πως δεν έχει τα στοιχεία που επιθυμεί ο Γιάννης Αναστασίου και γι αυτό, ίσως, πουληθεί, ενώ οι Βελάσκες και Πίντο δεν ικανοποίησαν με την απόδοση τους.

Τέλος να πούμε πως το όνομα του Σανκαρέ επανήλθε στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό μιας και μένει ελεύθερος από τον Αστέρα σε λίγες μέρες (πέρσι το καλοκαίρι είχε ανακοινωθεί για ένα χρόνο). Ο Αφρικανός άσος ήταν από τους κορυφαίους αμυντικούς φέτος και σίγουρα μπορεί να δώσει λύσεις.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ