ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ξανά στην Αγγλία για τον Χατζηθεοδωρίδη

Chelsea's goalkeeper Asmir Begovic makes a save during the English FA Cup soccer match between Chelsea and Brentford at Stamford Bridge stadium in London, Saturday, Jan. 28, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Chelsea's goalkeeper Asmir Begovic makes a save during the English FA Cup soccer match between Chelsea and Brentford at Stamford Bridge stadium in London, Saturday, Jan. 28, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Ο 21χρονος αμυντικός της Μπρέντφορντ, Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης, περιμένει τη συμφωνία του Νταμπίζα με τους Άγγλους για να φορέσει τα πράσινα.

Στον Ηλία Χατζηθεοδωρίδη έχουν επικεντρωθεί ο Νίκος Νταμπίζας και ο Γιώργος Δώνης για τον αναπληρωματικό του Εμάνουελ Ινσούα. Ο 21χρονος αριστερός μπακ της Μπρέντφορντ θεωρείται η κατάλληλη επιλογή, τηρουμένων των αναλογιών.

Στο πρόσφατο ταξίδι του στην Αγγλία, ο Νταμπίζας είχε τις πρώτες επαφές με τον ατζέντη του Χατζηθεοδωρίδη και με τους ιθύνοντες της Μπρέντφορντ. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού θέλει τον ποδοσφαιριστή με τη μορφή δανεισμού και με οψιόν αγοράς και έχει πιθανότητες να κλείσει τη συμφωνία.

Ο μεγαλύτερος σύμμαχος στις προσπάθειες του Νταμπίζα είναι η ίδια η Μπρέντφορντ. Η τεχνική ηγεσία προορίζει τον Χατζηθεοδωρίδη για τις "ρεζέρβες" και δεν είναι αρνητική να τον παραχωρήσει δανεικό. Κάτι που θέλει να εκμεταλλευτεί ο Νταμπίζας.

Τη Δευτέρα (16/7) ο Χατζηθεοδωρίδης έπαιξε στη φιλική ήττα της Μπρέντφορντ ΙΙ από τη Γουότφορντ ΙΙ με 4-1. Ο 21χρονος αριστερός μπακ είχε την ασίστ στο γκολ της ομάδας του και είχε καλή απόδοση. Ωστόσο, αυτό δεν είναι αρκετό για να πάρει προαγωγή.

Ο Νταμπίζας σχεδιάζει άμεσα νέο ταξίδι στην Αγγλία, προκειμένου να συμφωνήσει με τον Χατζηθεοδωρίδη και τη Μπρέντφορντ. Ο ποδοσφαιριστές θέλει να φορέσει τα "πράσινα" και απομένει η συγκατάθεση της αγγλικής ομάδας...

AP Photo/Kirsty Wigglesworth

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ