ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κρίσιμη μέρα για Αμπέντ

Κρίσιμη μέρα για Αμπέντ

Ο Μεχντί Αμπέντ αναμένεται να έχει συνομιλία με τον Άλαν Πάρντιου στην διάρκεια της Παρασκευής αναφορικά με το μέλλον του στην Νιουκάστλ που θα κρίνει και το τι θα γίνει με τον Παναθηναϊκό.

Εν αναμονή της συνάντησης του Μεχντί Αμπέντ με τον Άλαν Πάρντιου κατά την διάρκεια της οποίας αναμένεται να συζητηθεί το μέλλον του Αλγερινού στην Νιουκάστλ βρίσκονται στον Παναθηναϊκό. Οι δυο τους όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από την Αγγλία θα βρεθούν γύρω από το ίδιο τραπέζι την Παρασκευή και θα συζητήσουν διεξοδικά για το τι μέλλει γενέσθαι με την παραμονή του Αμπέντ στους "ανθρακωρύχους".

Έως τώρα ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού έχει δείξει πολύ καλό πρόσωπο στην προετοιμασία της Νιουκάστλ και στο φιλικό που έπαιξε κόντρα στην Όλνταμ δίνοντας την ευκαιρία στον Πάρντιου να δει όσα ήθελε και να έχει πάρει μια απόφαση.

Οι Άγγλοι την Κυριακή αναμένεται να αναχωρήσουν για τη Νέα Ζηλανδία όπου και θα δώσουν δυο φιλικά και ο έμπειρος τεχνικός πρέπει να βγάλει την αποστολή. Αν φυσικά σε αυτή συμπεριλάβει και τον Αμπέντ τα πράγματα ίσως γίνουν ακόμα πιο δύσκολα για τους πράσινους καθώς στο τριφύλλι θα πρέπει να πάρουν μια απόφαση σχετικά με τον αν θα περιμένουν και άλλο τον Αλγερινό.

Υπαρκτό το ενδιαφέρον για Φορτούνη

Σε ότι έχει να κάνει με το ενδιαφέρον για τον Κώστα Φορτούνη είναι όντως υπαρκτό από πλευράς Παναθηναϊκού αλλά οι πράσινοι ακόμα δεν έχουν προχωρήσει σε εκδήλωση του ενδιαφέροντος τους προς τον νεαρό διεθνή άσο ο οποίος κάλλιστα θα μπορούσε να καλύψει το κενό της αποχώρησης του Αμπέντ και όχι μόνο.

Ίσως η μια περίπτωση είναι σε συνάρτηση με την άλλη και αναλόγως των νέων που θα υπάρξουν από Αγγλία μεριά να υπάρξει και ανάλογη αντίδραση από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Ολοκληρώνεται του Ταμπάκη στη Νίκη Βόλου

Τέλος εντός των επόμενων ημερών, το αργότερο μέχρι την Δευτέρα, αναμένεται να ξεκαθαρίσει και η μεταγραφή του Αλέξανδρου Ταμπάκη στην Νίκη Βόλου ως δανεικός. Ο νεαρός πορτιέρο των πράσινων θα παραχωρηθεί με σκοπό να πάρει παιχνίδια και να επιστρέψει το επόμενο καλοκαίρι στο τριφύλλι.

Σε αντίθεση πάντως με τα όσα έχουν γραφτεί στον Βόλο το θέμα δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, απομένουν κάποιες λεπτομέρειες που αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ώρες και να υπάρξει η σχετική συμφωνία. Ο Ταμπάκης θα γίνει ο τρίτος πράσινος που θα πάει στην Νίκη Βόλου μετά τους Γιαννιτσάνη και Μουζακίτη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ