ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κουτρουμπής: "Πολύ σημαντική μια νίκη στη Τούμπα"

Κουτρουμπής: "Πολύ σημαντική μια νίκη στη Τούμπα"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Κουτρουμπής υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός ήθελε τους τρεις βαθμούς κόντρα στον ΠΑΟΚ για να μειωθεί η διαφορά και σημείωσε ότι τα επόμενα δυο εντός έδρας ματς για το τριφύλλι είναι καθοριστικά.

Στο παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Γιώργος Κουτρουμπής είχε την τύχη να φορέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο τριφύλλι και να οδηγήσει με μια πολύ καλή εμφάνιση τους πράσινους στη νίκη. Μια νίκη πολύ σημαντική όπως την χαρακτήρισε η οποία μείωσε την διαφορά και κρατάει ζωντανό το τριφύλλι στην υπόθεση τίτλος.

Ο "Κούτρου" μίλησε και για το περιβραχιόνιο του αρχηγού αλλά και μια την μη παρουσία του Μπεργκ στην ενδεκάδα καθώς και μια ενδεχόμενη κλήση του στην Εθνική Ελλάδος.

Χαρακτηριστικά σημείωσε:

«Μεγάλο ντέρμπι, είναι πολύ σημαντική η νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ που ήταν αήττητος στην Τούμπα. Θέλαμε πολύ το αποτέλεσμα γιατί χάσαμε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Παίξαμε περισσότερο αμυντικά, είχαμε στόχο να φτιάξουμε φάσεις αλλά δεν μας βγήκε».

Για το ότι δεν ξεκίνησε ο Μπεργκ:
«Όλοι περιμένουμε την επάνοδο του Μπεργκ, οι επιλογές της 11άδας είναι θέμα προπονητή και νομίζω δικαιώθηκε με το παραπάνω. Δείξαμε πως μπορούμε και στο ντέρμπι αλλά και σήμερα. Είχαμε καλό πρόσωπο. Δεν παίξαμε ιδιαίτερα επιθετικά αλλά πήραμε το αποτέλεσμα. Μειώθηκε πλέον η διαφορά και βρίσκουμε τα πατήματά μας.

Η ψυχολογία ανεβαίνει, θα ήταν καλό να μην υπάρχει η διακοπή του πρωταθλήματος. Είναι καλό βέβαια για να δουλέψουμε και να μπει παραπάνω ο Μπεργκ. Στη συνέχεια έχουμε δύο ματς στην έδρα μας που είναι καθοριστικά και πρέπει να τα κερδίσουμε».

Για το αγωνιστικό πλάνο που είχε ο Παναθηναϊκός:
«Είχαμε πει θα πιέσουμε ψηλά για να κάνουμε φάσεις. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δεν μας βγήκε. Αλλά και ο ΠΑΟΚ δεν έκανε πολλές φάσεις και στο δεύτερο ανεβήκαμε, παίξαμε καλύτερα».

Για το ότι ήταν για πρώτη φορά αρχηγός του Παναθηναϊκού:
«Είναι μεγάλη τιμή να είμαι αρχηγός. Ούτε και σήμερα το πίστευα πως θα έπαιρνα το περιβραχιόνιο, μου το είπε ο προπονητής και έγινε».

Για την Εθνική:
"Για κάθε ποδοσφαιριστή είναι στόχος η Εθνική, έχουμε καλά στόπερ στην Εθνική και αυτό κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο μου. Δεν παύω να ελπίζω πως θα κληθώ κι εγώ».

Για το πώς είδε τον ΠΑΟΚ:
«Είναι πιο δυνατός ο ΠΑΟΚ, ήταν αήττητος μέχρι τώρα. Καταφέραμε και τους κλείσαμε πολύ καλά, παίζει πιο επιθετικά φέτος ο ΠΑΟΚ και είναι πιο ομάδα από πέρυσι».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ