ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κουτρουμπής: "Πολύ καλύτερη η συνέχεια"

Κουτρουμπής: "Πολύ καλύτερη η συνέχεια"
INTIME SPORTS

Ικανοποιημένος από την παρουσία του Παναθηναϊκού στο φιλικό με την Λάτσιο και σίγουρος για πολύ καλύτερη συνέχεια εμφανίστηκε ο Γιώργος Κουτρουμπής σε δηλώσεις του μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης με τους Ιταλούς.

Αισιόδοξος ότι η φετινή χρονιά μπορεί να εξελιχθεί πάρα πολύ καλά για τον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Γιώργος Κουτρουμπής με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την Λάτσιο.

Ο 23χρονος αμυντικός υποστήριξε ότι οι πράσινοι θα γίνουν ακόμα καλύτεροι τις επόμενες δυο εβδομάδες με την ενσωμάτωση και των άλλων 2-3 νέων παικτών στην ομάδα ενώ με τον κόσμο στο πλευρό τους δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα.

Χαρακτηριστικά σημείωσε:

"Ήταν το πρώτο φιλικό ουσιαστικά στην Ελλάδα, υπήρχαν και 2-3 καινούριοι παίκτες στην ομάδα, πιστεύω ότι σιγά-σιγά θα δέσουμε. Κάναμε ένα καλό ματς κυρίως αμυντικά. Προσπαθήσαμε και επιθετικά αλλά δεν τα καταφέραμε αλλά η συνέχεια θα είναι πολύ καλύτερη".

Πρώτο ματς στην Λεωφόρο πως το έζησες;
"Εντάξει η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική το περιμέναμε κιόλας. Θέλουμε και τον κόσμο δίπλα μας φέτος γιατί είναι και μια δύσκολη χρονιά αλλά πιστεύω θα τα πάμε καλά".

Μέσα σε μια εβδομάδα από το φιλικό με την Βαλενσιέν, εντελώς διαφορετική εικόνα πως το εξηγείς
"Εκεί δεν είχαμε παρουσιαστεί όπως έπρεπε. Είχαμε φάει κάποια γκολ κάπως περίεργα. Είπαμε ότι θα πρέπει να είμαστε πιο δεμένοι σαν ομάδα. Και να παίζουμε πιο δυνατά, γενικά καλύτερα και πιστεύω το δείξαμε σήμερα".

Δυο εβδομάδες έμειναν για την πρεμιέρα θεωρείς ότι θα είναι έτοιμος ο Παναθηναϊκός;
"Για αυτό δουλεύουμε στις προπονήσεις για να είμαστε έτοιμοι. Έχουμε ένα ακόμη φιλικό στην Αγγλία, ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα πάμε εκεί να το δούμε και αυτό σαν ένα καλό τεστ προετοιμασίας για το πρωτάθλημα που έρχεται"
.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ