ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κουτρουμπής: "Οι παίκτες έχουν την ευθύνη, όχι ο προπονητής"

Κουτρουμπής: "Οι παίκτες έχουν την ευθύνη, όχι ο προπονητής"

Ο Γιώργος Κουτρουμπής μίλησε για την ευθύνη που "βαραίνει" τους παίκτες τους Παναθηναϊκού, για τους στόχους της ομάδας του και για το επερχόμενο παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Δηλώσεις στο Novasports.gr παραχώρησε ο Γιώργος Κουτρουμπής, με τον Έλληνα αμυντικό να αναφέρεται στους λόγους που θεωρεί ότι οφείλεται η φετινή πορεία του Παναθηναϊκού, στους στόχους της ομάδας του και στην επερχόμενη αναμέτρηση με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα για τη Superleague.

Για το αν θεωρεί άχαρο το ρόλο της διεκδίκησης της δεύτερης θέσης: “Δεν είναι καλό για εμάς το ότι υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά από τον Ολυμπιακό. Παρόλα αυτά πρέπει να συνεχίσουμε και να προσπαθήσουμε περισσότερο, να βγάλουμε στο γήπεδο αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις, γιατί δυστυχώς δεν βγαίνουν στο γήπεδο και δεν αποδίδουμε καλό ποδόσφαιρο. Έχουμε και το κύπελλο, που είναι ο βασικός μας στόχος, και πιστεύουμε ότι θα το κατακτήσουμε”.

Για τον λόγο που ο Παναθηναϊκός δεν αποδίδει σύμφωνα με τις δυνατότητές του: “Δεν πιστεύω πως είναι ευθύνη προπονητή, αλλά των παικτών, γιατί στην αρχή της σεζόν και στα προκριματικά του Europa League παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Νομίζω ότι πρέπει να κάτσουμε όλοι και να δούμε τι φταίει”.

Για το τι περιμένει στο επερχόμενο ματς με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα, λαμβάνοντας υπόψη την αδυναμία που επιδεικνύει ο Παναθηναϊκός εκτός έδρας: “Είναι μια δύσκολη έδρα εκεί. Είδα και χθες το γήπεδο, που ήταν σε άσχημη κατάσταση. Τα Γιάννενα έχουν καλή ομάδα. Εμείς πρέπει να πάμε για να κερδίσουμε, ειδικά μετά το ατυχές αποτέλεσμα που είχαμε με τον Λεβαδειακό".

Για το τι πρέπει να κάνει διαφορετικά ο Παναθηναϊκός, ώστε να πάρει τη νίκη στα Γιάννενα: “Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε πιο αποτελεσματικοί, γιατί στα τελευταία παιχνίδια που παίζουμε δεν δημιουργούμε φάσεις και δεν απειλούμε γενικώς τις αντίπαλες ομάδες”.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ