ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κουτρουμπής: "Είμαστε καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ και θα περάσουμε"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Κουτρουμπής μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο για την αναμέτρηση του Κυπέλλου που ακολουθεί και δήλωσε αισιόδοξος για την πρόκριση.

Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού, Γιώργος Κουτρουμπής, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο μίλησε για το παιχνίδι με την ομάδα του Περιστερίου αλλά και για αυτό που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ και φυσικά είναι σημαντικότερο.

Ο Κουτρουμπής εξέφρασε την αισιοδοξία του πως ο Παναθηναϊκός θα πάρει την πρόκριση:

"Δεν νομίζω πως επηρεαστήκαμε πολύ από τη διακοπή. Ήταν ένα δύσκολο ματς, ξέραμε πως θα παίξει σφιχτά ο Ατρόμητος κι έτσι έγινε. Βάλαμε ένα γκολ στα τελευταία λεπτά και πήραμε τη νίκη. Δεν σκεφτήκαμε το ματς με τον ΠΑΟΚ, θέλαμε το ματς με τον Ατρόμητο.

Το ματς με τον ΠΑΟΚ είναι πολύ σημαντικό και σε αυτό θα επικεντρωθούμε. Το καλό είναι πως εμείς έχουμε την κατοχή της μπάλας σε όλα τα παιχνίδια, κάνουμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε δεν δεχόμαστε εύκολα γκολ. Παίζουμε δεμένα, δεν τρώμε φάσεις κι αυτό είναι σημαντικό".

Για τον επαναληπτικό με τον ΠΑΟΚ:
"Δείξαμε και στο πρώτο ματς ότι είμαστε καλύτερη ομάδα, πήραμε ένα σκορ 2-0 που είναι σημαντικό για τη ρεβάνς. Εκεί θα είναι διαφορετικά, ο ΠΑΟΚ θα πιέσει, θα πρέπει να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας να σκοράρουμε και να περάσουμε στον τελικό.

Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε το 2-0, πρέπει να παίξουμε σαν να είναι 0-0. Να έχουμε την κατοχή της μπάλας, που είναι το παιχνίδι μας και να σκοράρουμε πρώτοι".

Για τις εκατό συμμετοχές στο πρωτάθλημα:
"Δεν το περίμενα, είμαι περήφανος που έκανα σήμερα την 100ή μου συμμετοχή σε μια τέτοια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό κι ελπίζω να ακολουθήσουν κι άλλες".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ