ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κουτρουμπής: "Δείχνουμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στα πλέι οφ"

Κουτρουμπής: "Δείχνουμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στα πλέι οφ"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Κουτρουμπής υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στα ματς των πλέι οφ και αυτή είναι η μεγαλύτερη διαφορά σε σχέση με τους αντιπάλους του.

Για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι ο Γιώργος Κουτρουμπής αγωνίστηκε ως αμυντικό χαφ και είχε πολύ καλή παρουσία βοηθώντας τον Παναθηναϊκό να κάνει το τρία στα τρία και να φτάσει ένα βαθμό από την κατάκτηση της πρώτης θέσης των πλέι οφ. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο αμυντικός του τριφυλλιού μίλησε για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ αλλά για την δική του παρουσία στο ματς ως αμυντικό χαφ.

Πολύ σημαντική νίκη, σημαντική παρουσία, που κρίθηκε το ματς;
"Ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη, ο ΠΑΟΚ ήθελε πολύ τους βαθμούς, εμείς ήρθαμε για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και το καταφέραμε καθώς μείναμε συγκεντρωμένοι από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα".

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει με καλές εμφανίσεις στα πλέι οφ;
"Από την αρχή των πλέι οφ συγκεντρωθήκαμε για να βγούμε στην πρώτη θέση. Δουλεύουμε για αυτό τον στόχο και μέχρι στιγμής το έχουμε καταφέρει".

Έχει τελειώσει η υπόθεση πρώτη θέση;
"'Όχι σίγουρα δεν τελείωσε. Θέλουμε νίκη ή και ισοπαλία στο επόμενο ματς με τον ΠΑΟΚ και θα είμαστε πρώτοι".

Ήταν σχεδιασμός από την διακοπή για τα πλέι οφ ή από το τέλος του πρωταθλήματος;
"Στα τελευταία ματς πρωταθλήματος δεν δείξαμε το καλό μας πρόσωπο. Δουλέψαμε πολύ και τώρα βγαίνει και το καλό μας πρόσωπο στα πλέι οφ. Σε όλα τα ματς δείχνουμε ότι είμαστε οι καλύτεροι των πλέι οφ το ίδιο θέλουμε να δείξουμε και στο επόμενο ματς".

Παίζεις σαν αμυντικό χαφ και δείχνεις να είσαι ποιο χαλαρός, είναι επειδή αν κάνεις κάποιο λάθος ίσως δεν φέρει ένα γκολ από τον αντίπαλο;
"Όχι δεν αισθάνομαι έτσι, παίζω πρώτη φορά σε αυτή τη θέση. Δουλεύω όσο μπορώ, ο προπονητής με εμπιστεύτηκε και δείχνω ότι μπορώ να ανταποκριθώ. Δεν έχω κάποια προτίμηση αρκεί να κερδίζει η ομάδα".

Πόσο διαφορετικό θα είναι το ματς στην Λεωφόρο;
"Περιμένουμε τον ΠΑΟΚ να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος. Εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και πιστεύω θα πανηγυρίσουμε μπροστά στον κόσμο μας την κατάληψη της πρώτης θέσης στα πλέι οφ".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ