ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κουίνσι: "Να είμαστε πιο συμπαγής ομάδα και να παίξουμε καλύτερα"

Κουίνσι: "Να είμαστε πιο συμπαγής ομάδα και να παίξουμε καλύτερα"
INTIME SPORTS

Ο Κουίνσι Οβόσου Αμπέγιε βρέθηκε στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Μάριμπορ υποστηρίζοντας πως το Τριφύλλι θέλει να μπει με το δεξί στο Europa League αφήνοντας πίσω του την ήττα από τον Πανθρακικό.

Ο Κουίνσι ήταν ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού που εκπροσώπησε τους παίκτες του Τριφυλλιού στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα στο Μάριμπορ.

Ο Γκανέζος άσος έκανε λόγο για ένα νέο ξεκίνημα και για ένα ευρωπαϊκό ματς το οποίο δεν έχει καμία σχέση με τα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος.

Σε τι επίπεδο ετοιμότητας αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι;
"Η αλήθεια είναι ότι ήρθα αργότερα αλλά έχω αρχίσει να προσαρμόζομαι και να προσπαθώ για το καλύτερο. Θα πάρει λίγο καιρό. Έχω παίξει το πρώτο ματς. Προσπαθώ να πιέσω τον εαυτό μου να φτάσω στο επιθυμητό επίπεδο".

Τι πρέπει να προσέξετε για να αλλάξει το αρνητικό σερί;
"Το αυριανό παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο. Είναι ο πρώτος εκτός έδρας αγώνας μας. Σκοπός είναι να είμαστε συμπαγής ομάδα και να κάνουμε καλό παιχνίδι. Ελπίζω να είμαστε έτοιμοι και να κάνουμε καλή αρχή".

Περιμένεις κάποια αντίδραση της ομάδας μετά την ήττα από τον Πανθρακικό;
"Σκοπός μας είναι να παίξουμε καλύτερα. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε στο γήπεδο. Ο αγώνας της περασμένης εβδομάδας θα αποτελέσει έναυσμα για να παίξουμε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για τη νίκη αύριο".

Τι είδους παιχνίδι περιμένετε αύριο;
"Είναι η πρώτη φορά που θα αντιμετωπίσουμε αυτή την ομάδα. Έχουμε κάνει ανάλυση της Μάριμπορ. Θεωρώ ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι γιατί παίζουμε εκτός έδρας αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε ένα καλό αποτέλεσμα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ