ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κοτσόλης και Ταμπάκης το δίδυμο των τερματοφυλάκων

Κοτσόλης και Ταμπάκης το δίδυμο των τερματοφυλάκων

Οι Κοτσόλης και Ταμπάκης θα είναι το δίδυμο τερματοφυλάκων του ΠΑΟ στο ματς με τον Παναιτωλικό. Δείτε την αποστολή.

Οι Στέφανος Κοτσόλης και Αλέξανδρος Ταμπάκης θα αποτελέσουν το δίδυμο των τερματοφυλάκων του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ανακοίνωσε την 18άδα του Τριφυλλιού και άφησε εκτός τους Καρνέζη και Καπίνο.

Επίσης, στην αποστολή επέστρεψε ο Κουίνσι μετά τον αποκλεισμό του για πειθαρχικούς λόγους την Τετάρτη. Ακόμα, συμπεριλήφθηκε ο Τάσος Λαγός, ώστε να υπάρχει λύση στον άξονα της μεσαίας γραμμής, λόγω των απουσιών των Κατσουράνη και Σιμάο.

Αναλυτικά η 18άδα: Κοτσόλης, Ταμπάκης, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Σαριέγκι, Βύντρα, Σεϊταρίδης, Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Καραγκούνης, Λαγός, Ζέκα, Κουίνσι, Νίνης Χριστοδουλόπουλος, Ρούντολφ, Πετρόπουλος, Τοτσέ.

Από τις εξέδρες του ΟΑΚΑ θα παρακολουθήσεις το ματς οι Λέτο, Μπιάρσμιρ, Ιωαννίδης, Καρνέζης, Φουρλάνος, Καπίνο και Μαυρίας, καθώς και οι τιμωρημένοι Σιμάο, Κατσουράνης, Μαρίνος και Κλέιτον.

Στην προπόνηση του Σαββάτου στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2», ταχύτητες, δίτερμα με έμφαση στην τακτική και εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Ατομικά προπονήθηκε ο Ιωαννίδης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ