ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κόπηκαν τα έξτρα πριμ στον Παναθηναϊκό

Κόπηκαν τα έξτρα πριμ στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Ο Τάκης Φύσσας στην διάρκεια της ομιλίας του την Δευτέρα το απόγευμα ανακοίνωσε μεταξύ άλλων στους πράσινους ότι δεν θα ισχύουν πλέον τα πριμ για το σερί νικηφόρων αγώνων. Ατομικό και πάλι την Τρίτη για Μπεργκ, Τελάντερ.

Η προπόνηση της Δευτέρας (28/12) στον Παναθηναϊκό ήταν η πρώτη μετά την άδεια των Χριστουγέννων στο τριφύλλι αλλά και η πρώτη ουσιαστικά μετά την ήττα στο φινάλε του πρώτου γύρου από τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή. Μπορεί οι πράσινοι να είχαν προπόνηση και την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου αλλά τότε κανείς εκ μέρους της διοίκησης του Παναθηναϊκού δεν είχε μιλήσει στους ποδοσφαιριστές της ομάδας για το αρνητικό αποτέλεσμα και τις επιπτώσεις που θα έφερνε όχι αυτή καθ' αυτή ή ήττα αλλά η εν γένει κακή εικόνα των πράσινων.

Αυτό το έκανε ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού την Δευτέρα το απόγευμα (28/12) όταν στην διάρκεια της ομιλίας του πέρα από τις επισημάνσεις που έκανε ανακοίνωσε και το οριστικό κόψιμο των πριμ για το νικηφόρο σερί τριών αγώνων που είχε οριστεί από τις αρχές Οκτώβρη στο τριφύλλι.

Ο Τάκης Φύσσας είπε μεταξύ άλλων: "Ο πρόεδρος είναι πολύ απογοητευμένος από την παρουσία σας στα τελευταία παιχνίδια και μετά από απόφαση της διοίκησης κόβονται τα πριμ που είχαν οριστεί σε περίπτωση συνεχόμενων νικών" και συνέχισε λέγοντας μεταξύ άλλων: "Έχετε έξι μήνες για να παίξετε καλό ποδόσφαιρο, να δείξετε την αξία σας και να βοηθήσετε την ομάδα να πετύχει τους στόχους της που είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου και της δεύτερης θέσης".

Παράλληλα ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού στις παρατηρήσεις που έκανε αναφέρθηκε στην διαφορά της εικόνας των πράσινων στα εκτός έδρας παιχνίδια, την κακή εικόνα και των απώλεια βαθμών όπως έγινε και στην Κομοτηνή τονίζοντας ότι κάτι τέτοιο δεν πρέπει να συμβαίνει και πως δεν καταλαβαίνει τον λόγο για τον οποίο το τριφύλλι έχει εντελώς διαφορετική εικόνα στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Τεστ το πρωί, προπόνηση με Μπουμάλ το απόγευμα

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι οι πράσινοι προπονήθηκαν σε φουλ ρυθμούς την Τρίτη (29/12), πρωί και απόγευμα. Στην πρωινή παρουσία τους στο "Γ. Καλαφάτης" όλοι οι παίκτες του τριφυλλιού αρχικά υποβλήθηκαν σε αιματολογικές εξετάσεις και εν συνεχεία πέρασαν από εργομετρικά τεστ. Ο Αντρέα Στραματσόνι και οι συνεργάτες του θέλουν να δουν σε τι κατάσταση βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές τους ενόψει της συνέχειας. Προς το τέλος των τεστ μάλιστα την εμφάνιση του έκανε και ο Ολιβιέ Μπουμάλ.

Ο Καμερουνέζος μάλιστα ήταν το κεντρικό πρόσωπο στην απογευματινή προπόνηση του τριφυλλιού καθώς φόρεσε για πρώτη φορά τα πράσινα και γυμνάστηκε με τους νέους του συμπαίκτες ενώ πήρε μέρος και σε ένα διπλό που έγινε στη διάρκεια της προπόνησης. Να τονίσουμε ότι και την Τετάρτη (30/12) το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού έχει διπλή προπόνηση. Την Πέμπτη (31/12) θα γίνει μια το πρωί και εν συνεχεία οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν την Παρασκευή (1/1) το απόγευμα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε: "Με πρωινή και απογευματινή προπόνηση ολοκληρώθηκε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών. Οι Μπεργκ και Τελάντερ έκαναν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Μπούρμπος επέστρεψε από την άδειά του και προπονήθηκε με την ομάδα κανονικά. Αύριο Τετάρτη, το πρόγραμμα περιλαμβάνει και πάλι διπλή προπόνηση το πρωί στις 10:30 και το απόγευμα στις 16:00 στο "Γ. Καλαφάτης"".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ