ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κοντρέρας σε πρώτο πλάνο

Κοντρέρας σε πρώτο πλάνο
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί διακριτικά τις συζητήσεις του Πάμπλο Κοντρέρας με τον ΠΑΟΚ και αν ο Χιλιανός αμυντικός μείνει ελεύθερος, θα κινηθεί για την απόκτησή του.

Το ιδιοκτησιακό καθεστώς δεν έχει ξεκαθαρίσει, όμως στον Παναθηναϊκό είναι υποχρεωμένοι να καταστρώσουν τα πλάνα τους για την ενίσχυση της ομάδας τον Ιανουάριο.

Ο σχεδιασμός γίνεται με την προϋπόθεση ότι θα ακολουθηθεί σφιχτή οικονομική πολιτική, χωρίς υπερβάσεις.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει ζητήσει μία ή δύο προσθήκες, με προτεραιότητα το κέντρο της άμυνας και έναν επιθετικό περιοχής. Για τον στόπερ, μία πολύ καλή περίπτωση αποτελεί ο Πάμπλο Κοντρέρας, εφόσον μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ.

Το μέλλον του Χιλιανού αμυντικού στην Τούμπα φαντάζει αβέβαιο, αφού αμείβεται με πολλά χρήματα και παράλληλα του οφείλεται ένα σεβαστό ποσό. Ο Δικέφαλος του Βορρά αντιμετωπίζει οξύτατα οικονομικά προβλήματα και η αποχώρησή του αποτελεί μονόδρομο με τα σημερινά δεδομένα.

Ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί διακριτικά τις συζητήσεις και εφόσον η συνεργασία των δύο πλευρών λυθεί, θα γίνει κίνηση για την απόκτηση του έως το τέλος της σεζόν. Ο 34χρονος αμυντικός ξέρει την ελληνική πραγματικότητα και μπορεί να βοηθήσει άμεσα στη μάχη για τον τίτλο, ενώ η ποιότητα και η εμπειρία του είναι αναμφισβήτητες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ