ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κοντά στον Παναθηναϊκό ο Γιαννιώτας

Κοντά στον Παναθηναϊκό ο Γιαννιώτας
Γιαννιώτας INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Γιαννιώτας είναι από τους παίκτες που βρίσκονται ψηλά στην λίστα του Παναθηναϊκού και η μεταγραφή του φαίνεται πως δεν θα αργήσει να ολοκληρωθεί. Το ραντεβού της προηγούμενης εβδομάδας και οι προσθέσεις των ανθρώπων του ΠΑΟ.

Το σήριαλ με πρωταγωνιστή τον Παναθηναϊκό και τον Γιάννη Γιαννιώτα συνεχίζεται για ακόμη ένα μήνα, όμως όλα δείχνουν πως μπήκαμε στην τελική ευθεία και θα έχουμε αίσιο τέλος για τις δύο πλευρές.

Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι των "πρασίνων" συναντήθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο με την πλευρά του 20χρονου άσου και φάνηκε πως υπάρχει καλή διάθεση και όλα βαίνουν ολοταχώς για συμφωνία.

Άλλωστε τόσο η νύφη, όσο και ο γαμπρός θέλουν πολύ αυτό τον γάμο και τα εμπόδια όσο πάνε και λιγοστεύουν. Ο Γιάννης Γιαννιώτας ξεκαθάρισε στους ανθρώπους του Άρη πως θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα, ενώ βλέπει τον Παναθηναϊκό ως καλύτερη λύση, αφού στον Ολυμπιακό δύσκολα θα έπαιρνε ευκαιρίες και στον ΠΑΟΚ θα ξεσπούσε πόλεμος.

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Γιαννιώτα είναι προχωρημένες σύμφωνα με την εφημερίδα "Goal News", καθώς στο ραντεβού των δύο πλευρών συζητήθηκαν και λεπτομέρειες, δείγμα πως η απόφαση έχει παρθεί.

Αν μάλιστα οι "πράσινοι" δώσουν τα χέρια με τον 20χρονο άσο, στη συνέχεια θα καταβάλουν τις 150.000€ της ρήτρας του στον Άρη και θα τον κάνουν δικό τους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ