ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κοντά στα παιδιά ο Τοτσέ

Κοντά στα παιδιά ο Τοτσέ
Τοτσέ

Ο Τοτσέ μαζί με άλλους Ισπανούς ποδοσφαιριστές έδωσε το "παρών" σε νοσοκομείο όπου φιλοξενούνται παιδιά με προβλήματα υγείας και μοίρασε δώρα. Φήμες για ενδιαφέρον από την Μούρθια.

Ο 30άχρονος άσος των πράσινων μαζί με τους Φερνάντες (Οσασούνα), Βαλέρα (Χετάφε), Αντόνιο Γκαρθία (Αλμερία), Πέδρο Λεόν (Χετάφε) και Μαριάνο Σάντες (Καρταχένα) βρέθηκε σε ογκολογικό νοσοκομείο στην Ισπανία, με σκοπό να μοιράσει δώρα και ευχές στα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί.

Μιλώντας στα ΜΜΕ ο Τοτσέ αναφέρθηκε στην περιοχή της Μούρθια, την ομάδα και άφησε τα πάντα ανοικτά για το μέλλον του:

"Είμαι από την Μούρθια και πάντα θα βρίσκεται στην καρδιά μου", είπε αρχικά και σε ερώτηση για το αν θα αγωνιστεί ποτέ με την ομάδα, τόνισε:

"Είναι νωρίς ακόμα, καθώς έχω συμβόλαιο. Ποτέ δεν ξέρεις όμως. Ίσως μία μέρα φορέσω τη φανέλα της ομάδας", απάντησε ο Ισπανός, με τα ΜΜΕ να κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Μούρθια.

Είναι γνωστό πως στον Παναθηναϊκό προσπαθούν να μειώσουν τις αποδοχές των παικτών που αμείβονται με πάνω από 300-350.000 ευρώ το χρόνο (Ο Τοτσέ είναι μέσα σε αυτούς), οπότε δεν αποκλείεται να έχουμε εξελίξεις τις επόμενες ημέρες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ