ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κοντά σε Γκάλο σύμφωνα με τους Πορτογάλους

Κοντά σε Γκάλο σύμφωνα με τους Πορτογάλους
INTIME SPORTS

Τοπική εφημερίδα της Μπράγκα φέρνει τον Γκάλο ένα βήμα από τον Παναθηναϊκό. Οι υπεύθυνοι της Μπράγκα ήδη έχουν πει στους ανθρώπους του Παναιτωλικού ότι δεν ανανεώνεται ο δανεισμός και πως έχουν πρόταση από το τριφύλλι.

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Γκάλο βρίσκεται ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Πορτογαλία καθώς όπως αναφέρει η "www.correiodominho.com", τοπική εφημερίδα της Μπράγκα μόνο μια λεπτομέρεια χωρίζει τις δυο πλευρές.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρεται σε όλους τους παίκτες της Μπράγκα που είναι προς αποχώρηση και στην περίπτωση του Γκάλο αναφέρει: "Ο Γκάλο μπήκε σήμερα στην επικαιρότητα των μεταγραφών της Μπράγκα με ενδείξεις ότι είναι πολύ κοντά στο να πάρει μεταγραφή στον Παναθηναϊκό και υπάρχει μια μικρή διαφορά ανάμεσα στους δυο συλλόγους που δεν έχει επιτρέψει την επιβεβαίωση της μεταγραφής".

Είπαν όχι στον Παναιτωλικό

Παράλληλα πληροφορίες από την Πορτογαλία αναφέρουν ότι η Μπράγκα ενημέρωσε ήδη την διοίκηση του Παναιτωλικού πως δεν ανανεώνεται ο δανεισμός τους στην ομάδα του Αγρινίου και πως ήδη έχουν στα χέρια τους πρόταση από τον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του.

Το τριφύλλι ενδιαφέρεται για τον άσο του Παναιτωλικού ο οποίος αποτελεί μια εξαιρετική λύση για να καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας του Παναθηναϊκού. Θέση στην οποία οι πράσινοι έχουν ως πρώτη προτεραιότητα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ