ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κοντά και στον Χίλιεμαρκ ο Παναθηναϊκός

Luxembourg's Mario Mutsch, left, challenges Sweden's Oscar Hiljemark during their World Cup Group A qualifying soccer match at the Josy Barthel stadium in Luxembourg on Friday, Oct. 7, 2016. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert)
Luxembourg's Mario Mutsch, left, challenges Sweden's Oscar Hiljemark during their World Cup Group A qualifying soccer match at the Josy Barthel stadium in Luxembourg on Friday, Oct. 7, 2016. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert) AP PHOTO/GEERT VANDEN WIJNGAERT

Ο Παναθηναϊκός είναι κοντά σε συμφωνία με τον 25χρονο διεθνή Σουηδό κεντρικό χαφ, Οσκαρ Χίλιεμαρκ, ώστε να τον πάρει δανεικό με οψιόν αγοράς από την Τζένοα.

Ο Παναθηναϊκός έκλεισε τον Μουνιέ, αναζητά στόπερ και βρίσκεται κοντά σε μια ακόμη σημαντική μετεγγραφική κίνηση, ώστε να ενισχύσει το ρόστερ του. Το "τριφύλλι" είναι κοντά σε συμφωνία με τον 25χρονο διεθνή Σουηδό κεντρικό χαφ, Οσκαρ Χίλιεμαρκ, ώστε να τον πάρει δανεικό με οψιόν αγοράς από την Τζένοα.

Ο Χίλιεμαρκ ήταν παίκτης που απασχολούσε τον ΠΑΟΚ μέχρι να κλείσει τελικά τον Ελ Καντουρί, αλλά φαίνεται πως η μοίρα του είναι να παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα, φορώντας την πράσινη φανέλα. Είναι οκτάρι, είναι βασικός στην εθνική Σουηδίας και μένει να δώσουν το "Ok" οι Γενοβέζοι για να προχωρήσει η έλευσή του στην χώρα μας για τον Παναθηναϊκό.

Πρόκειται για έναν παίκτη που έχει περάσει απ' όλες τις μικρές εθνικές της χώρας του, είναι βασικός στέλεχος των Σκανδιναβών και έχει ελπίδες να αγωνιστεί στο Μουντιάλ το ερχόμενο καλοκαίρι στα γήπεδα της Ρωσίας.

Ξεκίνησε την καριέρα του στην Ελφσμποργκ, πήρε μετεγγραφή στην Αϊντχόφεν τον Ιανουάριο του 2013 έναντι 2.200.000 ευρώ, για να μετακινηθεί το 2015 στην Παλέρμο με 2.500.000 ευρώ. Το ίδιο ποσό έδωσε και η Τζένοα για να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Πέρυσι είχε 30 συμμετοχές και δύο γκολ με τη φανέλα της Παλέρμο, στην οποία είχε παραχωρηθεί ως δανεικός και επειδή φέτος κατάλαβε ότι δεν θα ήταν βασικός στη Τζένοα, ήθελε να αποχωρήσει και να πάει κάπου που θα είχε χρόνο συμμετοχής.

Αν όλα πάνε κατ' ευχήν, θα έρθει μέχρι αύριο (31/8) στην Αθήνα για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο.

Παρακολουθήστε LIVE από το Sport24.gr την τελευταία ημέρα των μεταγραφών (Πέμπτη, 31/8)

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ