ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κλωναρίδης: "Θα είναι δύσκολο να παίξουν στην έδρα μας"

Κλωναρίδης: "Θα είναι δύσκολο να παίξουν στην έδρα μας"
INTIME SPORTS

Ο Βίκτωρ Κλωναρίδης μίλησε σε Βέλγους δημοσιογράφους για το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα με την Σταντάρ Λιέγης, την δική του ευκαιρία να σκοράρει και την ρεβάνς στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Ο Βίκτωρ Κλωναρίδης λίγο έλειψε να πληγώσει την ομάδα της πόλης όπου γεννήθηκε παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε μόλις για δέκα λεπτά στην αναμέτρηση με την Σταντάρ Λιέγης. Ο άσος των πράσινων βρέθηκε στο επίκεντρο των Βέλγων δημοσιογράφων τόσο λόγω της καταγωγής του όσο και για την παρουσία σου στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα.

Ο Κλωναρίδης μίλησε στο «voetbalkrant» για την ρεβάνς στην Λεωφόρο και τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν οι παίκτες της Σταντάρ αλλά και για την δική του παρουσία στο ματς καθώς και την συνολική εικόνα των πράσινων:

«Θα είναι πολύ δύσκολο για τη Σταντάρ να παίξει στο γήπεδο μας, το πλήθος είναι δίπλα μας, είναι κοντά στις γραμμές του γηπέδου, μοιάζει σαν είναι ο 12 παίκτης μέσα σ' αυτό και αυτό θα συμβεί και στη ρεβάνς».

«Λυπήθηκα που δεν σκόραρα, διότι ειδικά προς το τέλος του ματς είχα δυο πολύ καλές ευκαιρίες»

«Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν λίγο νευρικοί, έπρεπε να συνηθίσουμε και την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, όμως στο δεύτερο μέρος είχαμε τις ευκαιρίες για να πάρουμε τη νίκη, μπορούσαμε να σκοράρουμε».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ