ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κλωναρίδης: "Ευτυχώς που ο Νίκος είναι καλά"

Κλωναρίδης: "Ευτυχώς που ο Νίκος είναι καλά"
INTIME SPORTS

Η νίκη του Παναθηναϊκού και τα δυο γκολ του Βίκτωρα Κλωναρίδη στο ματς με τον Άρη επισκιάστηκαν από τον σοβαρό τραυματισμό του Μαρινάκη ενώ και ο ίδιος ο σκόρερ των πράσινων μετά το ματς στάθηκε στην άτυχη στιγμή του αγώνα.

Ο Βίκτωρας Κλωναρίδης ήταν ο πρωταγωνιστής του Παναθηναϊκού στη νίκη επί του Άρη καθώς σημείωσε δυο όμορφα γκολ. Η επικράτηση αυτή όμως συνοδεύτηκε από τον τραυματισμό του Νίκου Μαρινάκη και ο σκόρερ των πράσινων μετά το τέλος της αναμέτρησης πέρα από την χαρά του και τον ενθουσιασμό του για τα δυο γκολ στο πρωτάθλημα στάθηκε στον τραυματισμό του Μαρινάκη.

Αρχικά σχολιάζοντας την εικόνα του αγώνα είπε:
"Ασφαλώς είμαι ευχαριστημένος. Ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Καταφέραμε να δουλέψουμε καλά και είμαστε ικανοποιημένοι".

Για τον τραυματισμό του Μαρινάκη:
" Δεν μπορώ να περιγράψω το πως αισθάνθηκα. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και από ότι μαθαίνω ο Νίκος είναι καλά τώρα".

Για την ενέργειά του στο πρώτο γκολ:
"Πρώτα ευχαριστώ τον Ζέκα για την πάσα. Η μπαλιά ερχόταν αρκετά δυνατά για αυτό αποφάσισα να την αφήσω να περάσει. Στη συνέχεια προσποιήθηκα και σκόραρα".

Για τα δύο τέρματα που σημείωσε:
"Είναι υπέροχο. Το σημαντικότερο είναι βοήθησα την ομάδα μου να πάρει τη νίκη".

Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός νικά μακριά από τη Λεωφόρο και χάνει βαθμούς στην έδρα του: "Κόντρα στον Ολυμπιακό ήμασταν άτυχοι. Είμαστε μια ομάδα με νέους παίκτες και λίγους έμπειρους και σιγά σιγά βελτιωνόμαστε. Στόχος μας είναι να κερδίζουμε".

Για το ότι τα δύο γκολ του έκριναν την αναμέτρηση:
"Αισθάνομαι υπέροχα αλλά είναι μόνο ένα παιχνίδι πρέπει να πάμε στο επόμενο".

Για το εάν θέλει να αγωνιστεί με την Εθνική ομάδα:
"Είναι ένα όνειρο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ