ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κλωναρίδης: "Στόχος μας είναι η νίκη"

Κλωναρίδης: "Στόχος μας είναι η νίκη"
INTIME SPORTS

Ο Βίκτωρας Κλωναρίδης τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να αγωνιστεί κόντρα στη Μπριζ με στόχο τη νίκη και εάν δείξει τα στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν, θα προκριθεί.

Η νίκη είναι ο στόχος του Παναθηναϊκού κόντρα στη Μπριζ, σύμφωνα με τον Βίκτωρα Κλωναρίδη, παρά την επικράτηση του στο πρώτο παιχνίδι. Ο ομογενής στράικερ αναφέρθηκε και στην κατάσταση της υγείας του, επισημαίνοντας ότι είναι απόφαση του προπονητή εάν θα αγωνιστεί.

Μπριζ, αποστολή: Μπάμπης Τσιμπίδας

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κλωναρίδη στη συνέντευξη Τύπου:

Έχεις ρίζες από το Βέλγιο και έχεις καθαρή εικόνα για το βελγικό ποδόσφαιρο. Ποια κατά την άποψη σου, θα είναι η ψυχολογία της ομάδας;
"Είναι καλό το γεγονός ότι νικήσαμε, όμως, αύριο το πιο σημαντικό είναι να πάμε και να παίξουμε σαν είναι στο 0-0 το σκορ. Πρέπει να πάμε για να σκοράρουμε και να νικήσουμε".

Κατά την άποψη σου, ο Παναθηναϊκός πρέπει να παίξει για να σκοράρει ή για να αμυνθεί;
"Πρέπει να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε. Να παίξουμε με καρδιά και πάθος για να δείξουμε ότι μπορούμε να προκριθούμε. Εάν τα κάνουμε αυτά, θα περάσουμε".

Επειδή απείχες αρκετό καιρό από τις προπονήσεις, θες να μας πεις πως αισθάνεσαι; Είσαι έτοιμος να παίξεις;
"Είμαι πολύ καλά πλέον. Το αν θα παίξω, εξαρτάται από τον προπονητή μου. Με είδε στο φιλικό που παίξαμε με τον Άρη Λεμεσού και αν θεωρεί ότι θα πρέπει να παίξω, θα παίξω".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ