ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κλινήρης με ίωση ο Δώνης, επέστρεψε ο Στιλ

Κλινήρης με ίωση ο Δώνης, επέστρεψε ο Στιλ
INTIME SPORTS

Ο Χρήστος Δώνης δεν έδωσε το παρών στην προπόνηση της Δευτέρας λόγω ίωσης. Κανονικά ο Στιλ ενώ στην προπόνηση της Τετάρτης θα βρεθεί και ο Ατζαγκούν και ο Νάνο θα προσπαθήσει να ανεβάσει ρυθμούς.

Σε δυο γκρουπ διεξήχθη και η προπόνηση της Δευτέρας στο Κορωπί καθώς οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού αυτό το διήμερο πέρασαν από εργομετρικές εξετάσεις. Άρα την Δευτέρα ήταν η σειρά του δεύτερου γκρουπ να βρεθεί στο "Κέντρο Αποθεραπείας-Αποκατάστασης Φιλοκτήτης" για τα απαραίτητα τεστ.

Οι υπόλοιποι έδωσαν κανονικά το παρών στο Κορωπί και το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε το καθιερωμένο ζέσταμα στην αρχή, στη συνέχεια ασκήσεις με πάσες και τέλος ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας.

Απών από την προπόνηση ήταν ο Δώνης ο οποίος παρέμεινε κλινήρης λόγω ίωσης και ψηλού πυρετού στο σπίτι του. Επίσης απουσίαζε με σχετική άδεια ο Ατζαγκούν. Αντίθετα κανονικά το παρών έδωσε ο Στιλ ο οποίος επέστρεψε και τέθηκε στην διάθεση του Αναστασίου.

Σε ότι έχει να κάνει με τον Νιγηριανό αναμένεται τις επόμενες ώρες στην Ελλάδα και την Τετάρτη το πρωί θα δώσει το παρών στην προπόνηση του τριφυλλιού καθώς την Τρίτη οι πράσινοι έχουν ρεπό.

Μάλιστα την Τετάρτη θα δοκιμάσει να αυξήσει τους ρυθμούς προπόνησης και ο Νάνο ο οποίος την Τρίτη έκανε μόνο τρέξιμο και οι πιθανότητες συμμετοχής του στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι μοιρασμένες.

Την Τετάρτη η πρώτη του Ταυλαρίδη

Την Τετάρτη τώρα αναμένεται να φορέσει τα πράσινα για πρώτη φορά και ο Στάθης Ταυλαρίδης. Ο Γιάννης Αναστασίου έχει δώσει ρεπό στους παίκτες του την Τρίτη και η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη το πρωί στις 11.00π.μ. και τότε ουσιαστικά θα ξεκινήσει η προετοιμασία του τριφυλλιού για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ.

Να σημειώσουμε ότι το πρόγραμμα των παικτών του Παναθηναϊκού δεν περιλαμβάνει κάποιο άλλο ρεπό ούτε ανήμερα του νέου χρόνου καθώς υπάρχει προγραμματισμένη προπόνηση για το απόγευμα.

Στο Κορωπί ο Καπίνο

Εν τω μεταξύ ένας πρώην άσος των πράσινων βρέθηκε την Δευτέρα στο Κορωπί. Ο λόγος για τον Στέφανο Καπίνο ο οποίος απολαμβάνει την χειμερινή διακοπή του πρωταθλήματος στην Γερμανία. Ο νεαρός γκολκίπερ ζήτησε να προπονείται για κάποιες μέρες στις εγκαταστάσεις της ομάδας αφού δεν έχει υποχρεώσεις στη Γερμανία και οι πράσινοι έκαναν δεκτό το αίτημα του.

Με κόσμο στα Χανιά

Τέλος την Δευτέρα πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη για το ματς Κυπέλλου στα Χανιά. Ο Παναθηναϊκός πήρε 300 εισιτήρια των 20 ευρώ τα οποία και θα διαθέσει το τοπικό κλαμπ των πράσινων.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ