ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κλέιτον: "Είμαστε μια οικογένεια"

Κλέιτον: "Είμαστε μια οικογένεια"
INTIME SPORTS

Στην παρουσία του Ζεσουάλδο Φερέιρα στον πάγκο του Παναθηναϊκού ο οποίος πρόσφερε ψυχολογική ηρεμία στο Τριφύλλι στάθηκε ο Σίλβα Κλέιτον σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Στα στούντιο της ΕΡΑ ΣΠΟΡ φιλοξενήθηκε το βράδυ της Δευτέρας ο Σίλβα Κλέιτον με τον Βραζιλιάνο άσο ελέω των ημερών να βάζει τραγούδια από την Βραζιλία και να διασκεδάζει τους ακροατές.

Παράλληλα όμως ο άσος του Παναθηναϊκού μίλησε και για το Τριφύλλι, τη παρουσία του Φερέιρα στους πράσινους, το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και την οικονομική κρίση.

«Στην αρχή της χρονιάς ήταν δύσκολα. Έφυγαν σημαντικοί ποδοσφαιριστές, κάτι που κάνει τα πράγματα δύσκολα. Ήταν και τα προβλήματα που υπάρχουν στην χώρα. Είμαστε όμως μία οικογένεια και δουλεύουμε για έναν σκοπό. Για να προχωρήσει η ομάδα και να πάρουμε το πρωτάθλημα. Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε».

Όσον αφορά το αν τα διοικητικά προβλήματα, έδιωξαν την πίεση από τους παίκτες τόνισε:
«Πρέπει να υπάρχει πίεση, γιατί αν δεν υπάρχει δεν είναι καλό. Στις μεγάλες ομάδες πρέπει να υπάρχει. Το μεγάλο μερίδιο ευθύνης είναι στον προπονητή που κατάφερε να μας περάσει την ψυχολογική ηρεμία. Μας το πέρασε σε όλους. Είναι μεγάλο κομμάτι».

Για τη περίφημη δήλωση του Κατσουράνη στην αρχή της σεζόν απάντησε:
«Πιστεύω ότι το καλό ποδόσφαιρο ήρθε στην πορεία, αλλά η θέληση ήταν από την αρχή. Όλοι δουλέψαμε, αλλά το κλίμα υπήρχε από την αρχή. Ο Κατσουράνης ξέρει τι λέει, γιατί έχει μεγάλη εμπειρία. Και αυτός και ο Καραγκούνης βοηθάνε πολύ την ομάδα. Ο Καραγκούνης είναι σημαία στην ομάδα. Όλοι πρέπει να σεβόμαστε ποδοσφαιριστές όπως ο Καραγκούνης».

Για το ματς με τον Ολυμπιακό είπε:
«Έχει 8 αγωνιστικές ακόμη... Είναι πολλά ματς. Κάθε παιχνίδι το κοιτάζουμε ξεχωριστά. Όταν παίζεις με τον βασικό σου αντίπαλο είναι αυτό που λέμε ματς έξι βαθμών, αλλά υπάρχουν άλλα 7 ματς. Αν κερδίσεις το ένα και χάσεις τα υπόλοιπα δεν έχεις κάνει τίποτα», ενώ αναφορικά με την μεγάλη θέληση του κόσμου για την κατάκτηση του τίτλου, ο Βραζιλιάνος, είπε: «Να συνεχίσει να πιστεύει την ομάδα. Να είναι δίπλα μας, γιατί τώρα τον χρειαζόμαστε. Με την βοήθειά του να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Για την κρίση στην Ελλάδα σημείωσε:
«Καταλαβαίνω πολύ καλά τι συμβαίνει. Βλέπω πράγματα που δεν θα έπρεπε να συμβαίνουν, αλλά είναι λόγω των δυσκολιών που αντιμετωπίζει η χώρα. Είναι πράγματα που έχω ζήσει στην Βραζιλία. Όταν γυρίζεις σπίτι και κλαίει το παιδί σου μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Ότι προβλήματα και αν έχεις να αντιμετωπίσεις δεν πρέπει να τα παρατάς. Προτιμάμε να μην συζητάμε αυτά τα πράγματα».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ