ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κλειστά χαρτιά από Αναστασίου

Κλειστά χαρτιά από Αναστασίου
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν θέλησε να φανερώσει τα πλάνα του αναφορικά με το αρχικό σχήμα που θα παρατάξει στην Ξάνθη στην τελευταία προπόνηση των πράσινων.

Κλειστά χαρτιά και αρκετές δοκιμές από τον Γιάννη Αναστασίου στην προπόνηση της Τρίτης με τον Έλληνα τεχνικό να μην θέλει να φανερώσει τα πλάνα του αναφορικά με τους παίκτες που θα παρατάξει στο αρχικό σχήμα των πράσινων κόντρα στην Ξάνθη.

Ο 42χρονος προπονητής δεν έκανε ούτε διπλό στην προπόνηση της Τρίτης ενώ και στα στημένα που έκανε χρησιμοποίησε ανακατεμένα τους ποδοσφαιριστές του θέλοντας ούτε εκεί να δείξει τις σκέψεις του.

Είναι βέβαιο όμως ότι στην ενδεκάδα θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις σε σχέση με αυτήν που ξεκίνησε κόντρα στον Πανιώνιο και λόγω του ότι υπάρχει η επιστροφή του Μπούρμπου που δίνει μια επιπλέον λύση στα μετόπισθεν και δη στο δεξί άκρο αλλά και γιατί υπάρχουν παίκτες που είναι λογικό να πάρουν κάποιες ανάσες.

Στην θέση κάτω από τα γκολπόστ το πιθανότερο είναι να παίξει ο Κοτσόλης και όχι ο Στιλ με τον πρώτο να αποτελεί τον γκολκίπερ των πράσινων στα ματς του Κυπέλλου αλλά δεν αποκλείεται ο Αναστασίου να βάλει και τον Βρετανό λόγω του ότι δεν είχε κάποια ευκαιρία να δώσει ένα ματς πιο πριν στον Κοτσόλη.

Στο δεξί άκρο της άμυνας το πιθανότερο είναι να επανέλθει ο Μπούρμπος και στα στόπερ να αγωνιστούν οι Τριανταφυλλόπουλος και Σίλντενφελντ ενώ στα αριστερά το πιθανότερο είναι να παίξει ο Νάνο, στο γήπεδο όπου είχε τραυματιστεί στα τέλη Δεκέμβρη.

Στην μεσαία γραμμή το οι Λαγός, Μέντες και Δώνης διεκδικούν δυο θέσεις ενώ στην τριάδα μπροστά αναμένεται να χρησιμοποιηθούν σίγουρα οι Ζέκα, Πράνιτς και ένας εκ των Κλωναρίδη, Πέτριτς.

Όσο για τον μοναδικό προωθημένο αυτός αναμένεται να είναι ο Καρέλης που θα πάρει την θέση του Μπεργκ στο αρχικό σχήμα με τον Σουηδό να έχει τρία συνεχόμενα 90λεπτα με την πράσινη φανέλα.

Στην Λαμία ως ελεύθερος ο Γιαννιτσάνης

Εν τω μεταξύ σε ότι έχει να κάνει με τις αποχωρήσεις και της παραχωρήσεις των νεαρών ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού ο Νίκος Γιαννιτσάνης σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες θα συνεχίσει την καριέρα του στην Λαμία. Κάτι το οποίο ήταν λίγο έως πολύ γνωστό. Αυτό που δεν ήταν γνωστό είναι πως ο νεαρός ποδοσφαιριστής ο οποίος αγωνίστηκε το πρώτο μισό στην Νίκη Βόλου θα πάει ως ελεύθερος στην ομάδα της Λαμίας.

Οι άνθρωποι του τριφυλλιού έχουν έρθει σε συμφωνία με τους εκπροσώπους του συλλόγου από την Football League με τον όρο όμως ότι θα διατηρήσουν ένα ποσοστό μεταπώλησης κοντά στο 20 με 30% για τον 20χρονο ποδοσφαιριστή.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει τι θα γίνει και με τους έτερους πράσινους που ήρθαν από τη Νίκη Βόλου και τις ομάδες στις οποίες θα συνεχίσουν την καριέρα τους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ