ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Κλείνουν τα φώτα" στον Παναθηναϊκό

"Κλείνουν τα φώτα" στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Οι ανεξόφλητοι λογαριασμοί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, οδήγησαν τη διοίκηση του Σταδίου να ζητήσει να μεταφερθούν τα ματς των "πράσινων" μεσημέρι. Διαβάστε την επιστολή που εστάλη σε Super League, ΕΠΟ και NOVA

Ένα ακόμη πρόβλημα δημιουργήθηκε για τον Παναθηναϊκό το οποίο αφορά το ΟΑΚΑ και ίσως οδηγήσει την ομάδα πιο γρήγορα στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Συγκεκριμένα, οι ανεξόφλητοι λογαριασμοί των "πρασίνων"οδήγησαν τη διοίκηση του Ολυμπιακού Σταδίου να κοινοποιήσει επιστολή σε Super League, ΕΠΟ και NOVA ζητώντας να μεταφερθούν τα ματς το μεσημέρι.

Με αυτόν τον τρόπο δεν θα μείνει απλήρωτη η ΔΕΗ, αφού οι προβολείς ανεβάζει το κόστος λειτουργίας και το χρέος παράλληλα!

Η επιστολή της διοίκησης του ΟΑΚΑ αναφέρει:

" Λόγω των οικονομικών δυσχερειών της, η ΠΑΕ ΠΑΟ δεν έχει ανταποκριθεί στο ελάχιστο στις οικονομικές υποχρεώσεις της προς το ΟΑΚΑ. Για το λόγο αυτό παρακαλούμε να εξετάσετε το ενδεχόμενο οι αγώνες ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΠΑΟ να διεξάγονται κατά τις μεσημεριανές ώρες προκειμένου να μη χρεώνεται η ΠΑΕ με τη δαπάνη ηλεκτρικού ρεύματος, την οποία καταβάλλει το ΟΑΚΑ χωρίς να έχει εισπράξει το ισόποσό της από την ΠΑΕ ΠΑΟ και ταυτόχρονα αυξάνεται το ποσό των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το ΟΑΚΑ".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ