ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κλείνουν Καστιγιόν και Πράνιτς

Κλείνουν Καστιγιόν και Πράνιτς
Πράνιτς

Πολύ κοντά στην πραγματοποίηση δυο μεταγραφών βρίσκεται ο Παναθηναϊκός με τους Καστιγιόν και Πράνιτς να έχουν συμφωνήσει προφορικά με το "τριφύλλι"

Δυο αποχωρήσεις και δυο μεταγραφές είναι πιθανό να έχουμε αυτή την εβδομάδα στον Παναθηναϊκό, αφού όπως είναι ήδη γνωστό ο Χάρης Μαυρίας θα μεταβεί στην Αγγλία για να μιλήσει με την Σάντερλαντ, ενώ ο Ορέστης Καρνέζης περιμένει το "οκ" του Παναθηναϊκού για να κλείσει στην Γρανάδα (μέσω της Ουντινέζε).

Την ίδια ώρα οι πράσινοι βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τους Ντάνιελ Πράνιτς και Τζόφρεϊ Καστιγιόν, που ουσιαστικά είναι "κλεισμένοι".

Ας τα πάρουμε από την αρχή όμως. Το φλερτ του Παναθηναϊκού με τον Καστιγιόν κρατά εδώ και αρκετές ημέρες, με τη διοίκηση των πράσινων να προσπαθεί να κλείσει το deal αλά... Μπεργκ.

Δηλαδή παίρνοντας τον παίκτη ελεύθερο και τον Άγιαξ να έχει στην κατοχή του ένα ποσοστό μεταπώλησης. Όπως όλα δείχνουν οι δυο ομάδες έχουν βρει κοινό σημείο επαφής και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες να κλείσει η μεταγραφή του 22άχρονου στράικερ (39 συμμετοχές, 12 γκολ, 4 ασίστ).

Τελειώνει και με Πράνιτς

Σύμφωνα με τον Τύπο ο Παναθηναϊκός ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον διεθνή Κροάτη της Σπόρτινγκ Ντάνιελ Πράνιτς.

Ο Πράνιτς δεν υπολογίζεται από την πορτογαλική ομάδα οπότε μόλις μείνει ελεύθερος, λογικά, θα κλείσει στον Παναθηναϊκό. Η ιστορία έχει κολλήσει στο ύψος της αποζημίωσης του 31άχρονου αριστερού φουλ μπακ, ο οποίος έχει υψηλό συμβόλαιο με την Σπόρτινγκ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ