ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κινήσεις... που δείχνουν τίτλο

Κινήσεις... που δείχνουν τίτλο
INTIME SPORTS

Η αντίδραση των "πράσινων", οι δηλώσεις τους αλλά και οι κινήσεις τους εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου "δείχνουν" τίτλο. Δείτε τι χόρευαν οι "πράσινοι" στα αποδυτήρια.

Μια ακόμα νίκη με αρκετές δυσκολίες παρά το 3-1 επί του Αστέρα Τρίπολης πέτυχε ο Παναθηναϊκός και αποχαιρέτησε το πρωτάθλημα για το 2011 με ένα ακόμα σημαντικό τρίποντο.

Οι παίκτες του Φερέιρα τόσο στις δηλώσεις τους αλλά κυρίως στις πράξεις τους στο γήπεδο και στα αποδυτήρια, έδειξαν πόσο πιστεύουν στους εαυτούς τους και την κατάκτηση του τίτλου. Το Sport24.gr αναλύσει....

Διπρόσωπος... Παναθηναϊκός

Σχεδόν σε όλη την διάρκεια του ματς με τους Αρκάδες ο Παναθηναϊκός μπορεί να πέτυχε την ένατη νίκη του στο πρωτάθλημα και προσωρινά να σκαρφάλωσε στην κορυφή της βαθμολογίας, ωστόσο είχε πολλά και εμφανή "νεκρά" διαστήματα αλλά και αμυντικά κενά που δεν τα "πλήρωσε" ακριβά.

"Είχαμε καλά και άσχημα διαστήματα. Το σημαντικό ήταν η νίκη και ο τρόπος που το διαχειριστήκαμε, που το κρατήσαμε. Στο πρώτο μέρος ο Αστέρας προσπάθησε να σκοράρει, αλλά δεν το κατάφερε. Οι ποδοσφαιριστές μας έπαιξαν έξυπνα και διαχειρίστηκαν το αποτέλεσμα" είπε ο βοηθός του Φερέιρα, Ζόσε Γκόμες στην συνέντευξη Τύπου.

Ο Παναθηναϊκός στα σημεία που πιέστηκε από τους αντιπάλους του και δέχονταν επιθέσεις δείχνοντας αδράνεια στην λειτουργία της άμυνας του, είχε για μια ακόμα φορά "φύλακα-άγγελο" τον Στέφανο Καπίνο που διατήρησε ανέπαφη την εστία του και ενώ οι "πράσινοι" ήταν μπροστά στο σκορ με το ρευστό 1-0.

Για τον λόγο αυτό, το έργο του 17χρονου προπονητή αναγνωρίστηκε και βγήκε ΜVP του ματς υπό το βλέμμα μάλιστα των σκάουτερ των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γιουβέντους.

Συστάσεις Φερέιρα... αλλά και συγχαρητήρια

Η εικόνα των παικτών του Παναθηναϊκού στο πρώτο ημίχρονο και παρόλο που είχαν το προβάδισμα με 1-0, ανάγκασε τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να πάει στα αποδυτήρια και να κάνει συστάσεις κυρίως για την αμυντική παρουσία που έδειχναν δίνοντας στον αντίπαλο την πεποίθηση ότι αργά ή γρήγορα θα πετύχει ένα γκολ.

Τελικά, όλα κύλησαν ομαλά και τελικά μετά το 3-1, ο 65χρονος τεχνικός είχε διαφορετική συμπεριφορά αφού πιο ευδιάθετος μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για την νέα επιτυχία μετά από αυτή στη Νέα Σμύρνη, που διατηρεί τους "πράσινους" ψηλά στην βαθμολογία.

Η "κίνηση" των αποδυτηρίων

Λίγα λεπτά μετά την λήξη και αφού ο Πορτογάλος τεχνικός μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του, εκείνοι μόλις αποχώρησε ξεκίνησαν να πανηγυρίζουν με τον δικό τους τρόπο την νέα επιτυχία.

Η μουσική στα αποδυτήρια δυνάμωσε σε σημείο να θυμίζει κάτι από club και η επιλογή του πρώτου τραγουδιού ήταν το βραζιλιάνικο τραγούδι που είχαν στο πανηγυρισμό τους στην Τούμπα οι "πράσινοι".

Εν συνεχεία και ενώ άκουγες από μέσα τις φωνές και τα παλαμάκια από την ικανοποίηση, την "σκυτάλη" πήρε το τραγούδι των Reel 2 Real - I Like To Move It - που μάλλον θα "πούλησε" περισσότερο καθώς οι αντιδράσεις ήταν ολοένα και πιο έντονες με φωνές και παλαμάκια.

Και οι ατάκες πίστης για τον τίτλο

Την ίδια ώρα, έξω από τα αποδυτήρια οι "πράσινοι" έδειχναν την εικόνα μιας ομάδας "οικογένειας" όπως τόνισε ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, αποχωρώντας που είναι συσπειρωμένοι στο "κυνήγι" του πρωταθλήματος (και του Κυπέλλου, όπως έχουν στο μυαλό τους πλέον άπαντες ενόψει Αγροτικού Αστέρα).

" Δεν έχω το μυαλό μου στο πώς θα βγω πρώτος σκόρερ, αλλά στο πώς θα πάρουμε το πρωτάθλημα. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο να πάρουμε τον τίτλο. Για αυτό παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι" τα λόγια του Λέτο ενώ από την πλευρά του ο Ρούντολφ τόνισε: " Θέλουμε νίκες μέχρι το τέλος για να καταφέρουμε να πάρουμε τον τίτλο."

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ