ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κινείται για δεκάρι και επιθετικό ο Παναθηναϊκός

Κινείται για δεκάρι και επιθετικό ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για δύο παίκτες στο φινάλε των μεταγραφών, με το βάρος να πέφτει στην απόκτηση μεσοεπιθετικού και επιθετικού.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί πριν λίγες μέρες να είχε αποφασίσει να μην κάνει άλλη μεταγραφή μετά το δανεισμό του Μπερίσα, όμως μετά τον τραυματισμό του Μπεργκ ξαναβγαίνει στην αγορά και έχει περιθώριο μέχρι την Κυριακή για να κάνει τις κινήσεις που θέλει.

Βασικός στόχος είναι να βρεθεί ένας μεσοεπιθετικός που θα μπορεί να προσφέρει στην ομάδα ασίστ και γκολ, ώστε να "επουλωθεί" εν μέρει η απώλεια του Μάρκους Μπεργκ. Γι' αυτό τον λόγο οι Πράσινοι αναζητούν παίκτη που θα μπει άμεσα στην ενδεκάδα και θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα.

Στην περίπτωση που δεν βρεθεί ο μεσοεπιθετικός με τα συγκεκριμένα στοιχεία, το "τριφύλλι" θ' αναζητήσει έναν επιθετικό και έναν μέσο για να καλύψει το κενό του Σουηδού άσου.

Όπως γίνεται αντιληπτό, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν δύσκολη αποστολή καθώς διαθέτουν λίγες μέρες για να κάνουν τις κινήσεις τους, όμως είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν τα περιθώρια.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ