ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κερδίζει την μάχη για την ενδεκάδα ο Φιγκερόα στον Παναθηναϊκό

Κερδίζει την μάχη για την ενδεκάδα ο Φιγκερόα στον Παναθηναϊκό
Φιγκερόα INTIME SPORTS

Στον Λουτσιάνο Φιγκερόα ως μοναδικό προωθημένο φαίνεται ότι καταλήγει ο Φάμπρι για την ενδεκάδα του αγώνα με τον Πλατανιά μετά και την δοκιμή της Πέμπτης.

Στον Λουτσιάνο Φιγκερόα φαίνεται να καταλήγει ο Φάμπρι ως βασικό σέντερ φορ στο ματς με τον Πλατανιά καθώς ο Ισπανός θεωρεί ότι ο Τοτσέ έχει μείνει λίγο πίσω μετά τον τραυματισμό του και το πιθανότερο είναι να χρησιμοποιηθεί στην διάρκεια του αγώνα μαζί με τον Αργεντινό άσο στην ενδεκάδα, το πιθανότερο.

Ο Ισπανός τεχνικός στην ενδεκάδα που έβαλε και την Πέμπτη χρησιμοποίησε ένα σύστημα με 4-2-3-1 έχοντας όμως τον Αργεντινό για περισσότερη ώρα με τους βασικούς και βάζοντας κατά διαστήματα και τον Τοτσέ.

Επίσης έβαλε και πάλι στην ενδεκάδα τον Καζιγιάμα στα χαφ και τον Εσπάρθα αντί του Σισοκό που και πάλι ήταν απών από την προπόνηση.

Όσο για την άμυνα χρησιμοποίησε και πάλι με τους βασικούς τους Σπυρόπουλο δεξιά, τον Μαρίνο αριστερά και το κεντρικό αμυντικό δίδυμο ήταν οι Μπουμσόνγκ και Τριανταφυλλόπουλος.

Στην μεσαία γραμμή βρέθηκαν και πάλι οι Βιτόλο και Ζέκα ενώ στα δεξιά ήταν ο Εσπάρθα, αριστερά ο Μαυρίας στο κέντρο ο Καζιγιάμα και στην κορυφή ο Φιγκερόα.

Μένει να δούμε αν η δοκιμή της Πέμπτης ήταν και η τελική ενόψει Πλατανιά ή απλά μια πρόβα που ενδεχομένως να αλλάξει στην διάρκεια της τελευταίας προπόνησης των πράσινων.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ