ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κέρδισε τους νέους ο Παναθηναϊκός

Κέρδισε τους νέους ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Με το 4-0 επί της Προοδευτικής, ο Παναθηναϊκός δεν κέρδισε μόνο την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, αλλά και την αξιόλογη παρουσία του "νέου" (Σο) και των νέων (Δώνη, Αποστολόπουλου).

Περισσότερα κέρδη απ' όσα δείχνει το τελικό 4-0 επί της Προοδευτικής αποκόμισε ουσιαστικά ο Παναθηναϊκός, καθώς πολλοί νέοι παίκτες πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση και έδειξαν στον Χουάν Ραμόν Ρότσα πως μπορούν να διεκδικήσουν μία θέση στα πλάνα του.

Ξεκινώντας από αυτούς που είχαν πάρει και στο παρελθόν χρόνο συμμετοχής, είδαμε ότι ο Φορναρόλι βρήκε τελικά την ευκαιρία που αναζητούσε τόσο καιρό και με δύο γκολ (το πρώτο πολύ όμορφο) άνοιξε λογαριασμό με την πράσινη φανέλα.

Ο Ουρουγουανός είχε γενικότερα πολύ καλή παρουσία και ίσως η συγκεκριμένη αναμέτρηση να αποτελέσει το εφαλτήριο για την αναγέννησή του, που με τόση προσμονή περιμένουν οι φίλοι του "τριφυλλιού".

Απαρατήρητη δεν πέρασε ούτε η εμφάνιση του Κώστα Μπαρμπαρούση, ο οποίος αγωνίστηκε από τα δεξιά και προκάλεσε αρκετά προβλήματα στην άμυνα της Προοδευτικής, αποδεικνύοντας πως μπορεί να αντικαταστήσει επάξια τους Κουίνσι ή Μαυρία.

Οι μικροί Φουρλάνος, Χουχούμης, Λαγός και Τριανταφυλλόπουλος στάθηκαν για μια ακόμα φορά στο ύψος των περιστάσεων και όσο περνάει ο καιρός δείχνουν πως θα μπορούν να αποτελέσουν τη νέα γενιά που θα στελεχώσει τους "πράσινους" τα επόμενα χρόνια.

Όσον αφορά στους τρεις ποδοσφαιριστές που έκαναν ντεμπούτο, ο Πάπε Χαμπίμπ Σο πραγματικά μας εξέπληξε, αφού σε τόσο δύσκολες συνθήκες, μπόρεσε να ανταποκριθεί σε ένα παιχνίδι που όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα πάνω του.

Ο Σενεγαλέζος ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις από τη στιγμή που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο και μάλιστα ανταμείφθηκε με ένα γκολ, ενώ βρέθηκε πολύ κοντά σε ακόμη ένα. Αυτό που εύχονται πλέον όλοι στον Παναθηναϊκό είναι να βελτιώσει όσο περισσότερο μπορεί τη φυσική του κατάσταση, ώστε να βοηθήσει το "τριφύλλι" στους δύσκολους αγώνες που ακολουθούν.

Τέλος, οι Αποστολόπουλος και Δώνης έδειξαν την απαραίτητη διάθεση και πώς να μην τη δείξουν άλλωστε, αφού είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν με την πρώτη ομάδα σε ηλικία 19 και 18 ετών αντίστοιχα. Μάλιστα, ο πρώτος θα μπορούσε να χριστεί και σκόρερ, αφού είχε δοκάρι στο 88ο λεπτό μετά από πολύ ωραίο σουτ που δοκίμασε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το 84ο λεπτό και μετά, όταν μπήκε στον αγώνα ο Αποστολόπουλος, οι "πράσινοι" αγωνίζονταν με έξι παίκτες από την ομάδα νέων.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ