ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κέρδισε Κόρινθο και τρεις παίκτες ο Παναθηναϊκός

Κέρδισε Κόρινθο και τρεις παίκτες ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 3-0 την Κόρινθο σε φιλική αναμέτρηση χάρη στα γκολ των Κλωναρίδη (17',45') και Ατζαγκούν. O Αναστασίου είδε τον σκόρερ των δυο τερμάτων να αφήνει στην άκρη τον τραυματισμό του και τους Αναστασόπουλο και Σταματάκη να δείχνουν πολύ καλά στοιχεία. (VIDEO)

Μόνο κέρδη αποκόμισε από το φιλικό με την Κόρινθο ο Παναθηναϊκός και ο Γιάννης Αναστασίου. Ο τεχνικός των πράσινων είδε τους παίκτες του να επικρατούν με 3-0 του αντιπάλου τους σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στην Κόρινθο αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα και δείχνοντας καλή διάθεση και νοοτροπία.

Παράλληλα ο προπονητής των πράσινων θα έμεινε σίγουρα ικανοποιημένος και από την απόδοση τριών ποδοσφαιριστών του. Αρχικά ο σκόρερ των δυο τερμάτων του Τριφυλλιού Βίκτωρας Κλωναρίδης έδειξε ότι ο τραυματισμός του στο ματς της Τούμπας ανήκει στο παρελθόν και σίγουρα τα δυο γκολ που σημείωσε θα του ανεβάσουν και άλλο την ψυχολογία.

Επίσης η παρουσία των Αναστασόπουλου, από τη στιγμή που αντικατέστησε τον Αμπεΐντ, και Σταματάκη στο δεύτερο μέρος ήταν πάρα πολύ θετική με τους δυο νεαρούς άσους να δείχνουν πολύ καλά στοιχεία βγάζοντας αρκετές πάσες πάρε-βάλε στους επιθετικούς των πράσινων και μοιράζοντας σωστά το παιχνίδι του Τριφυλλιού.

Στα συν για τον Αναστασίου η παρουσία όλων των νεαρών πράσινων Δώνη, Αναστασόπουλο, Μουζακίτη, Μπαλμπόα και Σταματάκη οι οποίοι παρά το γεγονός ότι το Σάββατο είχαν παίξει στο ματς των Νέων κόντρα στον ΠΑΟΚ και γύρισαν μάλιστα και με Λεωφορείο έδειξαν τρομερή διάθεση στην φιλική αναμέτρηση.

Το φιλμ του αγώνα

Το 0-1
17' Ο Παναθηναϊκός θα βγει ωραία στην αντεπίθεση με τον Αμπείντ να δίνει στον Μπαϊράμι αυτός έκανε το πλασέ ο γκολκίπερ της Κορίνθου απέκρουσε ασθενώς και ο Κλωναρίδης από κοντά με πλασέ άνοιξε το σκορ για τους πράσινους.

30' Ο Λούβρης με το εξωτερικό έξω από την περιοχή πιάνει έναν κεραυνό ο Κοτσόλης θα πέσει με την μπάλα να βρίσκει στην συμβολή των δοκών και εν συνεχεία την άμυνα των πράσινων να απομακρύνει.

Το 0-2
45' Πανέξυπνη μπαλιά του Αναστασόπουλου προς τον Κλωναρίδη, στην πλάτη της άμυνας της Κορίνθου, ο επιθετικός των πράσινων θα περάσει και τον γκολκίπερ των γηπεδούχων και θα κάνει το 2-0. Το μισό γκολ ανήκει όμως στον Αναστασόπουλο.

51' Ο Σταματάκης μέσα στην περιοχή θα αποφύγει ωραία τον αντίπαλο του, θα σουτάρει αλλά ο αμυντικός της Κορίνθου με τάκλιν θα κόψει την μπάλα.

65' Όμορφη σέντρα από τα αριστερά με τον Χουχούμη ο Μπαλμπόα και οι Ατζαγκούν δεν μπόρεσαν να μπουν με την μπάλα στα δίχτυα καθώς η μπάλα θα κατέληγε γκολ αρκεί να την έβρισκαν.

69' Φάση διαρκείας στα καρέ της Κορίνθου με τον Ντίνα τελικό αποδέκτη αλλά ο επιθετικός των πράσινων δεν μπόρεσε να κρεμάσει με επιτυχία τον γκολκίπερ των γηπεδούχων.

72' Πολύ όμορφη πάσα στον κενό χώρο από τον Σταματάκη στον Ατζαγκούν με τον Νιγηριανό να βγαίνει τετ α τετ με τον γκολκίπερ της Κορίνθου και να σουτάρει έξω.

Το 0-3'
81' Μπαλιά στην πλάτη της άμυνας για τον Μπαλμπόα ο οποίος θα περάσει έναν αμυντικό της Κορίνθου ο Κόντης θα διώξει και θα σπρώξει την μπάλα πάνω στα πόδια του Ατζαγκούν ο οποίος θα πλασάρει με την μια σε κενό τέρμα για το 3-0.

Κόρινθος: Αρχοντάκης (46' Κόντης), Φίλης, Σπυρόπουλος, Τζορμπατζίδης, Ντερτιλής, Μανιάτης, Τσίτσι, Κερμενίδης (76' Διαμαντόπουλος), Λούβρης (60' Ντραγκόλοφ), Γκεοργκίεφ (83' Αμπαδιωτάκης), Καφαντάρης (73' Χαρίτος).

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης (83' Αναγνωστόπουλος), Σπυρόπουλος, Βελάσκες, Μέντες, Χουχούμης, Δώνης (46' Σταματάκης), Αμπεΐντ (25' Αναστασόπουλος), Ατζαγκούν, Μπαϊράμι (63' Μουζακίτης), Κλωναρίδης (63' Μπαλμπόα), Ντίνας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ