ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καζιγιάμα: "Κέρδισα πράγματα από το ντεμπούτο μου"

Καζιγιάμα: "Κέρδισα πράγματα από το ντεμπούτο μου"
INTIME SPORTS

Ο Γιοχέι Καζιγιάμα υποστήριξε ότι μέσα από τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού θα γίνεται καλύτερος και θα προσφέρει περισσότερα στο Τριφύλλι.

Ο Γιοχέι Καζιγιάμα πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα στο Περιστέρι μετά από ένα μήνα στην Ελλάδα και έχοντας να παίξει σε κάποιο επίσημο ματς εδώ και δυο μήνες.

Ο Ιάπωνας στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα σημείωσε ότι θα είναι ολοένα και καλύτερος από εδώ και στο εξής ενώ τόνισε πως κέρδισε πράγματα ακόμα και με την συμμετοχή του κόντρα στον Ατρόμητο.

Χαρακτηριστικά τόνισε: «Είναι λίγο διαφορετικό το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα από την Ιαπωνία αλλά μέσα από το ντεμπούτο μου κέρδισα πολλές εμπειρίες και αυτό είναι καλό.

Έχουν περάσει δύο μήνες από το τελευταίο παιχνίδι μου και θέλω λίγο καιρό για να προσαρμοστώ. Πιστεύω ότι όταν είσαι Παναθηναϊκός πρέπει να κερδίζεις κάθε παιχνίδι και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε από δω και πέρα».

Διάσειση ο Σπυρόπουλος

Εν τω μεταξύ ο Φάμπρι αναγκάστηκε στην ανάπαυλα του αγώνα με τον Ατρόμητο να αντικαταστήσει τον Νίκο Σπυρόπουλο καθώς ο διεθνής άσος του Τριφυλλιού ζαλιζόταν αρκετά λόγω ενός χτυπήματος στην διάρκεια του πρώτου μέρους.

Ο άσος του Παναθηναϊκού υπέστη ελαφρά διάσειση και ο Ισπανός τεχνικός του Τριφυλλιού σε συνεννόηση με το τεχνικό τιμ αποφάσισε να μην ρισκάρει με την συμμετοχή του Σπυρόπουλου και στο δεύτερο μέρος και για αυτό και χρησιμοποίησε τον Μαρίνο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ