ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κατσουράνης φαβορί, Βύντρα αουτσάιντερ

Κατσουράνης φαβορί, Βύντρα αουτσάιντερ
Κατσουράνης INTIME SPORTS

Οι απουσίες των τιμωρημένων Μπουμσόνγκ και Καντέ από το ματς με τον ΠΑΟΚ ανάγκασαν τον Φερέιρα να δοκιμάσει τους Κατσουράνη και Βύντρα για παρτενέρ του Σαριέγκι με τον πρώτο φαβορί. Χαρίζει λεφτά ο Γκάμπριελ για να μείνει σε Γκρέμιο.

Τις πρώτες του σκέψεις για τα πλάνα του στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα των πλέι οφ την προσεχή Κυριακή (19:30) προετοιμάζει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των "πράσινων" γνωρίζει πως έχει να λύσει τον "γρίφο" της άμυνας μετά τις τιμωρίες των Μπουμσόνγκ και Καντέ που θα απουσιάσουν από την αναμέτρηση της Τούμπας.

Για τον λόγο αυτό, στην πρώτη προπόνηση μετά το διήμερο ρεπό την Τρίτη, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δοκίμασε δύο διαφορετικά πλάνα που είχε για τον καταρτισμό της αμυντικής του γραμμής.

Φαβορί ο "Κατσούρ"

Στο πρώτο σχέδιο που δοκίμασε που μοιάζει και το επικρατέστερο είναι να πάρει την θέση δίπλα στον Σαριέγκι ο Κατσουράνης που έχει πετυχημένα ξαναπαίξει στο κέντρο της άμυνας. Με δεδομένη την απουσία του Σπυρόπουλου στα άκρα στην περίπτωση αυτή θα είναι οι Βύντρα (δεξιά) και Ιωαννίδης (αριστερά).

Στο σχήμα αυτό, η μεσαία γραμμή θα αποτελείται από τους Ζιλμπέρτο Σίλβα και Σωτήρη Νίνη και Γιώργο Καραγκούνη, όπως τους δοκίμασε ο Φερέιρα.

Η εναλλακτική λύση Βύντρα

Στην εναλλακτική λύση στο μυαλό του Πορτογάλου τεχνικού είναι δίπλα στον Σαριέγκι να τοποθετηθεί ο Λουκάς Βύντρα και στα άκρα να πάνε ο Μαρίνος (δεξιά) και ο Ιωαννίδης (αριστερά).

Στο σχήμα αυτό, ο Κατσουράνης θα είναι στο βασικό σχήμα και στην θέση του στο κέντρο με τους Ζιλμπέρτο Σίλβα και Καραγκούνη μαζί.

"Χαρίζει" λεφτά στον Παναθηναϊκό για να μείνει στην Γκρέμιο

Ένα νέο ενδεχόμενο για την παραμονή του Ροντρίγκες Γκάμπριελ στην Γκρέμιο αποκάλυψαν οι Βραζιλιάνοι. Η ιστοσελίδα "clic esportes" αναφέρει πως σύμφωνα με τα λεγόμενα του πατέρα του Γκάμπριελ, ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού θα χαρίσει κάποια χρήματα στο "τριφύλλι" προκειμένου ο ίδιος να παραμείνει στον βραζιλιάνικο σύλλογο.

Στο άρθρο αναφέρεται πως όλα δείχνουν πως θα υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές για την ελευθέρας του παίκτη καθώς θα υπάρξει συνάντηση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού με τον εκπρόσωπο και δικηγόρο του ποδοσφαιριστή.

"Το θέμα προχωράει. Περιμένουμε αυτή την εβδομάδα μια απάντηση από τον Παναθηναϊκό" αναφέρει ο πατέρας του, Βλαντιμίρ Γκάμπριελ.

Το δημοσίευμα υποστηρίζει παράλληλα πως ο Γκάμπριελ δεν θα ζητήσει κάποια χρήματα που του οφείλονται από τον Παναθηναϊκό, ένα σημαντικό ποσό σύμφωνα με τον Βλαντιμίρ για να παραμείνει στην Γκρέμιο.

Εξάλλου αυτός είναι και ο λόγος που κάνει τον πατέρα του ποδοσφαιριστή να πιστεύει πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα και πως αν χρειαστεί να δώσει λεφτά η Γκρέμιο τότε αυτά θα είναι πολύ λίγα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ