ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καθυστερήσεις και νέος σχεδιασμός στις πληρωμές

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ËÁÑÉÓÁ (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ËÁÑÉÓÁ (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού συζήτησαν εκ νέου για την αργοπορημένη καταβολή των δεδουλευμένων, δίνει χρήματα σήμερα (4/5) η διοίκηση. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος αναμένει την επικύρωση του μπάτζετ από τον Γιάννη Αλαφούζο, για να αρχίσει τις διαπραγματεύσεις με τους παίκτες που τον ενδιαφέρουν, όμως παράλληλα εξελίσσεται μία εσωτερική διεργασία στον Παναθηναϊκό. Διότι, υπάρχουν οφειλές προς τους ποδοσφαιριστές και ακόμα δεν έχουν εξοφληθεί με βάση τον προγραμματισμό της διοίκησης.

Στην προπόνηση της Τετάρτης (3/5) οι παίκτες του Τριφυλλιού είχαν μία συζήτηση για την καθυστέρηση που παρατηρείται. Κυρίως, σε φιλολογικό επίπεδο για να τσεκάρουν ότι δεν έχουν καταβληθεί τα χρήματα και να συντονίσουν τις κινήσεις τους. Εξυπακούεται πως η συγκέντρωση τους δεν επηρέασε στο ελάχιστο την διεξαγωγή της προπόνησης.

ΠΑΙΡΝΕΙ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ

Η διοίκηση είναι ενήμερη για το γεγονός αλλά δεν ανησυχεί, αφού σχεδιάζει πληρωμές στις επόμενες ημέρες. Σήμερα (4/5) περιμένει την είσπραξη μιας δόσης από την Nova έναντι των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, περίπου 100.000 ευρώ και θα την μοιράσει άμεσα στους παίκτες.

Επίσης, στη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να χρηματοδοτήσει την ΠΑΕ ο Γιάννης Αλαφούζος. Ένα μέρος της συνδρομής του μεγαλομετόχου θα κατευθυνθεί για τη μερική εξόφληση των ποδοσφαιριστών, άρα οι οφειλές θα μειωθούν σε μεγάλο βαθμό.

Από πού εξηγούν από τη διοίκηση είναι ότι υπάρχει πρόβλημα ρευστότητας και στο προσεχές χρονικό διάστημα, η κατάσταση θα ομαλοποιηθεί. Βέβαια, αυτό θα εξαρτηθεί και από τις αποδεσμεύσεις, αφού ο Λυμπερόπουλος θα χρειαστεί κεφάλαια για τις αποζημιώσεις για τη διακοπή των συνεργασιών.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ