ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καθυστερεί η άφιξη του Ατζαγκούν

Καθυστερεί η άφιξη του Ατζαγκούν

Στη Νότια Αφρική θα παραμείνει μέχρι τη Δευτέρα ο Αμπντούλ Ατζαγκούν καθώς δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί η έκδοση της βίζας του.

Η ταλαιπωρία του Αμντούλ Ατζαγκούν, λίγο πριν έρθει στη χώρα μας για να ξεκινήσει προπονήσεις με τον Παναθηναϊκό, συνεχίζεται.

Ο παίκτης παραμένει στη Νότια Αφρική, αφού η βίζα του δεν εκδόθηκε την Παρασκευή όπως αναμενόταν, και όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει εκεί μέχρι και τη Δευτέρα για να ξεκαθαρίσει το θέμα του.

Πάντως, η άφιξή του στη χώρα μας αναμένεται να γίνει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας προκειμένου να φορέσει τη φανέλα των "πρασίνων" και να ενισχύσει τις προσπάθειες των παικτών του Γιάννη Αναστασίου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει εδώ και καιρό με την ομάδα του Ατζαγκούν, Ντόλφινς, όσο και με τον ίδιο για συμβόλαιο διάρκειας 4 χρόνων.

Το πρωτάθλημα αρχίζει και πάλι το ίδιο και η SUPER BALL! Μην ξεχάσετε το καθιερωμένο ραντεβού, την Κυριακή (18/8) μετά το παιχνίδι Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός. Σέντρα με μια συνέντευξη του Κώστα Κατσουράνη, που θα συζητηθεί! Παρουσιάζουν οι Π. Βλαχόπουλος και Θ. Καίσαρης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ