ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καθοριστικό ραντεβού Γόντικα με Σαμαρά

Καθοριστικό ραντεβού Γόντικα με Σαμαρά
INTIME SPORTS

Το επόμενο 24ωρο ξεκαθαρίζει η περίπτωση του τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό. Συνάντηση αναμένεται να έχει ο Δημήτρης Γόντικας με τον Γιάννη Σαμαρά την Πέμπτη, ο οποίος "κερδίζει πόντους". Φιλικά με Λεχ Πόζναν και Ραπίντ Βουκουρεστίου στην προετοιμασία.

Ο επικεφαλής των "πράσινων" ακαδημιών Γιάννης Σαμαράς δεν αποκλείεται να είναι ο εκλεκτός για να αναλάβει και καθήκοντα τεχνικού διευθυντή στην Παιανία.

Το επόμενο 24ωρο αναμένεται οριστικά να έχει καταλήξει η διοικούσα επιτροπή για την θέση που ταλανίζει το "τριφύλλι" ενώ την Πέμπτη -τελικά- θα πραγματοποιηθεί συνάντηση που θα υπάρξει μεταξύ του προεδρεύοντα αντιπροέδρου και του Γιάννη Σαμαρά.

Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού που πλέον είναι υπεύθυνος στην ακαδημίες του συλλόγου δεν αποκλείεται όπως όλα δείχνουν να επιλέχθηκε για να βοηθήσει από την πλευρά του τεχνικού διευθυντή αφού οι περιπτώσεις των Φαλκς, Νάνι και Χένρικσεν δεν είχαν θετική προσέγγιση.

Ο Γιάννης Σαμαράς ο οποίος ήταν στην Γαλλία, όπου συνόδευσε την ομάδα Κ-17 του "τριφυλλιού" στο τουρνουά της Λιλ, επιστρέφει μια μέρα μετά την αποστολή που έφτασε το μεσημέρι της Τρίτης (δηλαδή Τετάρτη αργά το βράδυ) στην Αθήνα.

Επομένως την επόμενη μέρα (Πέμπτη) ο Δημήτρης Γόντικας φέρεται να έχει καλέσει τον Σαμαρά στο γραφείο της ΠΑΕ με σκοπό να ρυθμίσουν όλα τα ζητήματα και τις εκκρεμότητες προκειμένου ο παλαίμαχος άσος ν' αποδεχθεί την πρόταση και να αναλάβει άμεσα καθήκοντα τεχνικού διευθυντή.

Εφόσον έχει χαθεί χρόνος είναι επιτακτική ανάγκη να μπουν όλα γρήγορα σε μια φόρμουλα, προκειμένου ο Σαμαράς με τον Γόντικα και με συνεννόηση με τον Φερέιρα να προχωρήσουν τις επαφές και τις διαπραγματεύσεις τόσο στον τομέα των πωλήσεων παικτών όσο και των μεταγραφικών στόχων για την ενίσχυση του ρόστερ.

Το συν του Φερέιρα... και ο γενικός αρχηγός

Δύο παράμετροι στην απόφαση που θα συμβάλουν για να πει το ναι ο Γιάννης Σαμαράς (που έδειχνε σύμφωνα με το περιβάλλον του δύσκολος στο να πεισθεί) είναι η εξαιρετική εικόνα που έχει σχηματίσει από την δουλειά του στις ακαδημίες ο Ζεσουάλδο Φερέιρα και με τον οποίο είχε συχνά επαφή.

Παράλληλα, ο παλαίμαχος άσος αναμένεται να ξεκαθαρίσει πως δεν θα θέλει να είναι αυτός ο "συνδετικός κρίκος" παικτών και τεχνικής ηγεσίας στα αποδυτήρια και για τον λόγο αυτό δεν αποκλείεται η ΠΑΕ Παναθηναϊκός να προχωρήσει και σε μια ενδεχόμενη συμφωνία με άλλον παλιό άσο του συλλόγου (Μαυρίδης, Κωνσταντίνου κ.α.) για το πόστο του γενικού αρχηγού στην ομάδα.

Εξάλλου, για τον λόγο που ακόμα και τώρα είναι διστακτικός ο Σαμαράς είναι γιατί δεν θέλει να χάσει το υπάρχον πόστο στου στις ακαδημίες και θα αναζητηθεί μια φόρμουλα να τα έχει και τα δύο παράλληλα προκειμένου να συμφωνήσει.

Φιλικά με Λεχ Πόζναν και Ραπίντ Βουκουρεστίου στην προετοιμασία

Σύμφωνα με πολωνικό δημοσίευμα ο Παναθηναϊκός θα είναι αντίπαλος της Λεχ Πόζναν στην Αυστρία, χωρίς να διευκρινίζεται το πότε ενώ αντίστοιχο δημοσίευμα από την Ρουμανία κάνει λόγο για φιλική αναμέτρηση των "πράσινων" με την Ραπίντ Βουκουρεστίου.

Αυτό σημαίνει πως τα δύο από τα τρία φιλικά στο Κίτσμπουελ της Αυστρίας (και τα οποία θα γίνουν γνωστά σύντομα) θα είναι με την πολωνική και ρουμάνικη ομάδα, αντίστοιχα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ