ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Κατευθύνεται στην Κίνα ο Ιμπάρμπο"

"Κατευθύνεται στην Κίνα ο Ιμπάρμπο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η πληροφόρηση των ιταλικών μέσων ενημέρωσης αναφέρει ότι η Κάλιαρι θα συμφωνήσει με την Ουχάν Ζαλ για την πώληση του Βίκτορ Ιμπάρμπο, τον οποίο τοποθετούν στη Ρώμη! Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Συγκεχυμένη είναι η πληροφόρηση που προέρχεται από την Κάλιαρι, αναφορικά με τον Βίκτορ Ιμπάρμπο και το ενδιαφέρον της Ουχάν Ζαλ για την απόκτηση του.

Επισήμως, οι Ιταλοί διοικούντες δεν επιβεβαιώνουν την κινέζικη προσφορά των 7 εκατομμυρίων ευρώ, ωστόσο έγκυρα μέσα ενημέρωσης επιμένουν για την επίτευξη συμφωνίας.

Επί παραδείγματι, ο δημοσιογράφος Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο μέσω του blog του, υποστηρίζει ότι "ο Ιμπάρμπο κατευθύνεται στην Κίνα και η συμφωνία μπορεί να κλείσει στις επόμενες ώρες".

Η αδικαιολόγητη απουσία του Κολομβιανού επιθετικού από την προπόνηση της Τετάρτης (28/12) ίσως σχετίζεται με την υπόθεση, αφού "πηγές" υποστηρίζουν πως ο παίκτης έμεινε στη Ρώμη και περιμένει νεότερα.

Την Κυριακή (25/12), ο Ιμπάρμπο ήταν στο Μεντεγίν της Κολομβίας, όπου ο αδερφός του Λέιτο παντρεύτηκε τη σύντροφο του. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής παρέστη στην τελετή με τη σύζυγο του και έκτοτε, αγνοείται!

Φυσιολογικά, έπρεπε να ταξιδέψει τη Δευτέρα (26/12) και με μετεπιβίβαση σε άλλη πτήση, να φτάσει στην Αθήνα την Τετάρτη (28/12) και να πάρει μέρος στην προπόνηση.

Πλέον, το ζήτημα θα ξεκαθαρίσει στις επόμενες ώρες και το ευκταίο σενάριο για τη διοίκηση του Παναθηναϊκού θα αφορά την απεμπλοκή του από το δανεισμό του Ιμπάρμπο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ