ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κατέθεσε προσφυγή ο Λέτο

Κατέθεσε προσφυγή ο Λέτο

Προσφυγή για τα χρήματα που του οφείλονται από τον Παναθηναϊκό κατέθεσε την Τετάρτη (6/11) ο Σεμπάστιαν Λέτο. Δεν ανησυχούν στην "πράσινη" ΠΑΕ.

Προσφυγή κατά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τα χρήματα που του οφείλονται κατέθεσε την Τετάρτη (6/11) ο Σεμπάστιαν Λέτο.

Στον Αργεντινό άσο οφείλονται από τους "πράσινους" το ποσό των 550.000 ευρώ και με τις προσαυξήσεις ο Λέτο ζητάει το ποσό των 690.000 ευρώ από τον σύλλογο.

Ο Λέτο είχε συμφωνήσει με την ΠΑΕ να λαμβάνει τα οφειλόμενα μέσω του τηλεοπτικού συμβολαίου της NOVA, ωστόσο, η καταγγελία της σύμβασης από το συνδρομητικό κανάλι "μπλοκάρει" την αποπληρωμή των δόσεων στον παίκτη.

Την προσφυγή κατέθεσε ο δικηγόρος του παίκτη στην αρμόδια επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και στον Παναθηναϊκό δεν ανησυχούν και κάνουν μάλιστα λόγο για μια φυσιολογική εξέλιξη των πραγμάτων.

Ο λόγος μάλιστα που η ΠΑΕ Παναθηναϊκός άφησε την υπόθεση να φτάσει εκεί είναι γιατί το συνολικό ποσό θα μπει στην ρύθμιση που ισχύει πλέον (σ.σ. ρύθμιση των οφειλών των ΠΑΕ προς τους παίκτες, με δόσεις, που θα φτάνουν κλιμακωτά τις 45 για ποσά άνω των 200.000 ευρώ) και ο παίκτης θα πάρει τα χρήματά του σε 45 δόσεις.

Από εκεί και πέρα, οι "πράσινοι" δεν έχουν βρει ακόμη την "χρυσή" τομή με τους Πίντο και Βελάσκες, αλλά αισιοδοξούν πως και σε αυτές τις υποθέσεις θα υπάρξει αίσιο τέλος.

Τέλος σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά, οι παίκτες του Παναθηναϊκού την Τετάρτη (6/11) είχαν ρεπό, καθώς ο Γιάννης Αναστασίου θέλησε να τους δώσει ανάσες ξεκούρασης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ