ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καταπράσινες ευχές από μία πραγματική οικογένεια

Καταπράσινες ευχές από μία πραγματική οικογένεια

Η Παναθηναϊκή Συμμαχία έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο για την επιλογή της καλύτερης χριστουγεννιάτικης κάρτας με τους πράσινους να στέλνουν τις ευχές τους μέσα σε εξαιρετικό κλίμα.

Οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο του Παναθηναϊκού άφησαν για λίγο το ποδόσφαιρο και μπήκαν στο ρόλο του κριτή.

Μέσα από ένα βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η "Παναθηναϊκή Συμμαχία" φαίνεται όλη η διαδικασία της εκλογής της χριστουγεννιάτικης κάρτας με το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα να είναι εκείνο που παρατηρεί κανείς από τα πρώτα δευτερόλεπτα. Πολλές φορές έχει γραφτεί αλλά πραγματικά φέτος οι πράσινοι είναι μια μεγάλη οικογένεια.

Στο βίντεο μεταξύ άλλων υπάρχουν και ευχές των παικτών. Ο Γιάννης Αναστασίου ευχήθηκε "Το 2014 να είναι ένα έτος γεμάτο υγεία, αγάπη και ευτυχία γιατί είναι σημαντικό για όλους τους συνανθρώπους μας γενικά σε όλο τον κόσμο και όχι μόνο στην Ελλάδα. Θα ήθελα να ευχηθώ στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού και την ομάδα μας να έχει επιτυχίες και πολλά πράσινα χαμόγελα".

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Σαραβάκος είπε: "Εύχομαι Χρόνια πολλά σε όλους τους φίλους του Παναθηναϊκού. Να ξέρουν ότι κάνουμε ότι καλύτερο για να τους δώσουμε χαρές και νίκες. Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες".

Το βίντεο συνοδεύεται από το παρακάτω σχόλιο: "H φετινή κάρτα διαμορφώθηκε με βάση την πρόταση του φιλάθλου και μέλους της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, Γιώργου Παπαδάκη, ο οποίος συμμετείχε στον διαγωνισμό σχεδιασμού της Χριστουγεννιάτικης κάρτας του Παναθηναϊκού.

Από σήμερα η κάρτα του Γιώργου είναι η επίσημη κάρτα Χριστουγέννων της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ με την οποία ευχόμαστε σε όλους τους φιλάθλους μας ανά τον κόσμο μία ευτυχισμένη, υγιή και επιτυχημένη χρονιά!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!"

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ