ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Kαταγγελία από Τελάντερ για τις οφειλές του Παναθηναϊκού

Kαταγγελία από Τελάντερ για τις οφειλές του Παναθηναϊκού

Ο Ράσμους Τελάντερ προσέφυγε στο διαιτητικό δικαστήριο, ζητώντας 410.000 ευρώ απ' τον Παναθηναϊκό, λόγω μη καταβολής της δεύτερης δόσης ύψους 46.000 ευρώ απ' την πλευρά των "πρασίνων"!

Νέο σημαντικό πρόβλημα προέκυψε στον Παναθηναϊκό, καθώς σύμφωνα με την "Sportday" ο Ράσμους Τελάντερ προσέφυγε στο διαιτητικό δικαστήριο, ζητώντας όλο το ποσό που του οφείλεται, δηλαδή περίπου 410.000 ευρώ.

Σε διαφορετική περίπτωση, ζητάει την επιβολή ποινών προς την "πράσινη" ΠΑΕ, όπως είναι η αφαίρεση βαθμών κι ο μη ορισμός αγώνα. Μάλιστα, ήδη η καταγγελία του 26χρονου αμυντικού προγραμματίστηκε να συζητηθεί στις 29 Νοεμβρίου απ' το αρμόδιο όργανο.

O Δανός στόπερ έπρεπε να εισπράξει στις 6 Νοεμβρίου τη δεύτερη ισόποση δόση των χρημάτων που του επιδικάστηκαν (περίπου 460.000 ευρώ). Αυτή, όπως κι οι άλλες οκτώ είναι ύψους σχεδόν 46.000 ευρώ. Η πρώτη εξοφλήθηκε στις 2 του μηνός, όμως για τη δεύτερη δεν υπήρχαν χρήματα, ενώ σε λιγότερο από 20 ημέρες θα πρέπει να καταβληθεί κι η τρίτη δόση.

Αποτέλεσμα, ο αμυντικός της Ζυρίχης να προχωρήσει σε καταγγελία στο διαιτητικό δικαστήριο, ζητώντας να επιβληθούν, όπως προείπαμε, οι ανάλογες ποινές στον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, το "τριφύλλι" μπορεί να γλιτώσει την τιμωρία αν δώσει τη δεύτερη δόση ή έστω ένα μεγάλο μέρος της πριν τις 29 Νοεμβρίου.

Photo Credits: Eurokinissi

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Συμβουλές μιας πορνοστάρ για το σεξ πριν και μετά τη σχέση

Η Janice Griffith τα έχει ζήσει όλα μπροστά και πίσω από τις κάμερες και δεν έχει πρόβλημα να τα μοιραστεί μαζί μας.

Οι 15 πιο άβολες στιγμές της μνημονιακής τηλεόρασης

Η ελληνική τηλεόραση κάποια στιγμή θα πεθάνει. Η ετεροντροπή που μας έχει προκαλέσει, ποτέ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24