ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καρέλης ή Κράμαριτς για την Τορίνο

Καρέλης ή Κράμαριτς για την Τορίνο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νίκος Καρέλης παραμένει ο ένας από τους δύο στόχους της Τορίνο για την επίθεσης της, ενώ ο ατζέντης του Χοσέφ Μαρτίνες υποστηρίζει ότι ο πελάτης του δεν έχει δεχτεί καμία πρόταση.

Η Τορίνο είναι η μοναδική ομάδα από όσες γράφτηκαν, η οποία διατίθεται να πληρώσει τα χρήματα που απαιτεί ο Παναθηναϊκός για την πώληση του Νίκου Καρέλη. Η "γκρανάτα" χρειάζεται οπωσδήποτε έναν επιθετικό, αφού οι πρώτοι σκόρερ της στη Serie A, οι Φάμπιο Κουαλιαρέλα και Ντανιέλε Μπασέλι έχουν πετύχει από 4 γκολ έκαστος.

Ο Τζιαμπιέρο Βεντούρα έχει καταλήξει σε έναν από τους Αντρέι Κράμαριτς της Λέστερ και τον Νίκο Καρέλη του Παναθηναϊκού, αλλά ακόμα δεν έχει επιλέξει τον έναν από τους δύο. Η διοίκηση της Τορίνο φέρεται να διερευνά τις δυνατότητα να μειώσει το κόστος αγοράς μέσω της παραχώρησης ανταλλαγμάτων, κάτι που δεν επιτυγχάνεται προς το παρόν.

Αν και δεν βιάζεται, η Τορίνο επιθυμεί να έχει ολοκληρώσει την απόκτηση του επιθετικού πριν από τα μέσα Ιανουαρίου. Σύμφωνα με το δημοσίευμα του "Tuttomercatoweb", η Τορίνο έχει προτείνει στον Παναθηναϊκό τον Χοσέφ Μαρτίνες, ο οποίος είχε γραφτεί πριν από μερικές ημέρες. Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός προτιμά την καταβολή χρημάτων, ενώ έχει απορρίψει την προοπτική του δανεισμού με οψιόν αγοράς για τον Ιούνιο του 2016.

Πάντως, ο ατζέντης του 23χρονου Βενεζουελάνου επιθετικού, Σεμπάστιαν Κάνιο, τόνισε στην ιστοσελίδα "Toronews" ότι "δεν έχουμε σκεφτεί την πιθανότητα της μεταγραφής και νομίζω ότι ο Μαρτίνες δεν θα αποχωρήσει από την Τορίνο τον Ιανουάριο".

Επί της ουσίας, μόνο η Τορίνο έχει ρεαλιστικές πιθανότητες να συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό για τα δικαιώματα του Καρέλη. Η Γκενκ και η Παλέρμο έχουν εκδηλώσει υπαρκτό ενδιαφέρον, ωστόσο δεν έχουν την πρόθεση να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις του Παναθηναϊκού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ