ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Καρέ" απουσιών για τον Παναθηναϊκό ενόψει Ατρόμητου

"Καρέ" απουσιών για τον Παναθηναϊκό ενόψει Ατρόμητου
INTIME SPORTS

Οι τιμωρημένοι Σίλντενφελντ, Μπούρμπος, ο Κοτσόλης που έχει ίωση αλλά και ο Πράνιτς που έχασε αρκετές προπονήσεις έμειναν εκτός αποστολής για το ματς της Τετάρτης. Επιστροφή για Ζέκα που δεν αγωνίστηκε με τον Εργοτέλη.

Με αρκετές απουσίες θα παραταχθεί την Τετάρτη στο Περιστέρι ο Παναθηναϊκός καθώς ο Γιάννης Αναστασίου αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Μπούρμπος, Σίλντενφελντ, ο Κοτσόλης που έχει ίωση και δεν έδωσε το παρών στην προπόνηση της Τρίτης αλλά και ο Πράνιτς που ναι μεν προπονήθηκε την Τρίτη αλλά δεν είναι απόλυτα έτοιμος έχοντας χάσει πολλές προπονήσεις.

Ακόμα στα πλάνα του Έλληνα τεχνικού δεν συμπεριλήφθηκαν για ένα ακόμη ματς οι Σπυρόπουλος, Μπούι και Ντίνας ενώ εκτός έμειναν και οι νεαροί Σταματάκης, Αγγελόπουλος και Μπερίσα.

Σε αντίθεση με το ματς με τον Εργοτέλη ο Αναστασίου θα έχει στην διάθεση του τον Ζέκα ο οποίος δεν έπαιξε κόντρα στους Κρητικούς καθώς εξέτισε την μια εκ των δυο αγωνιστικών της τιμωρίας του.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Την τελευταία του προπόνηση πριν το αυριανό παιχνίδι με τον Ατρόμητο (18/03/2015 - 19:30 Novasports 1) πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα ο Παναθηναϊκός στο Κορωπί.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε στην αρχή ζέσταμα, στη συνέχεια μια άσκηση πέντε εναντίον δυο, ακολούθως ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και στο τέλος εξάσκηση στα τελειώματα.

Ο Κοτσόλης απουσίασε λόγω ίωσης, ενώ ο Μπερίσα προπονήθηκε ατομικά.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για τον αγώνα με τους «κυανόλευκους», που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό στάδιο Περιστερίου, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Super League ΟΠΑΠ 2014/15.

Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται οι:

Στιλ, Κότσαρης, Αναγνωστόπουλος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρινάκης, Ταυλαρίδης, Νάνο, Μέντες, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Μαυρίας, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης και Νίνης".

Γρίφος η ενδεκάδα

Σε ότι έχει να κάνει με την ενδεκάδα αυτή αποτελεί γρίφο και υπάρχουν αρκετά ερωτηματικά αναφορικά με την συγκρότηση της με τον Γιάννη Αναστασίου να μην έχει καταλήξει στα πλάνα του σχετικά με τους παίκτες που θα βρεθούν στο αρχικό σχήμα των πράσινων.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ