ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καπίνο: "Δεν περνάει αυτόματα στα χέρια μου η θέση"

Καπίνο: "Δεν περνάει αυτόματα στα χέρια μου η θέση"
INTIME SPORTS

Ο Στέφανος Καπίνο μετά την πρώτη φετινή του παρουσία σε φιλικό του Παναθηναϊκού υποστήριξε πως δεν θεωρεί τον εαυτό του κατευθείαν ως βασικό μετά την πώληση του Καρνέζη στην Ουντινέζε καθώς υπάρχει τόσο ο Ταμπάκης ενώ θα ενσωματωθεί και ο Κοτσόλης.

Πρώτη παρουσία για τον Στέφανο Καπίνο την φετινή σεζόν κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών με τον διεθνή κίπερ των πράσινων να αγωνίζεται στο δεύτερο ημίχρονο έχοντας θετική παρουσία.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ο 20χρονος πορτιέρο υποστήριξε πως επειδή έφυγε ο Καρνέζης δεν περνάει αμέσως η θέση του τερματοφύλακα σε αυτόν καθώς υπάρχει ο Ταμπάκης ενώ αναμένεται και η άφιξη του Κοτσόλη.

Σχολιάζοντας τη φιλική νίκη του Παναθηναϊκού, ο Καπίνος τόνισε: "Η ομάδα τώρα ψάχνει τα πατήματά της, δείχνουμε να βρίσκουμε κάποια πράγματα που θέλουμε να κάνουμε και νομίζω στο μήνα που έχουμε μπροστά μας ως την έναρξη του πρωταθλήματος, θα καταφέρουμε να τα βγάλουμε και στο γήπεδο".

Όσο για το αν θεωρεί τον εαυτό του ως βασικό μετά την πώληση του Καρνέζη, το αντέκρουσε: "Δεν περνάει αυτόματα στα χέρια μου η θέση, πρέπει να δουλέψω. Ο Όρε πήγε πολύ καλά και εύχομαι να πάει καλύτερα στο μέλλον. Υπάρχουν κι άλλα παιδιά, ο Αλέξανδρος και ο Αλέξης (σ.σ. Αναγνωστόπουλος), ενώ είναι πιθανό να έρθει πάλι και ο Στέφανος (σ.σ. Κοτσόλης). Χρειάζεται δουλειά, για να κερδίσει κάποιος μια θέση στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού".

Ακολούθως, έπλεξε το εγκώμιο του Αναστασίου: "Εγώ ενσωματώθηκα τις τελευταίες ημέρες, αλλά πραγματικά κάνουμε καλή δουλειά. Δουλεύουμε πάρα πολύ καλά, ο κ. Γιάννης έχει φέρει ευρωπαϊκά πρότυπα σε όλους τους τομείς, είναι θετικό για εμάς να δουλεύουμε έτσι κι είναι κάτι που θα βγει στο γήπεδο στην πορεία".

Τέλος, συμπλήρωσε σχετικά με τα στοιχεία που θα έχει ο Παναθηναϊκός φέτος: "Θα έχουμε πίεση στον αντίπαλο και καλή κυκλοφορία της μπάλας θέλω να πιστεύω. Τουλάχιστον αυτά δουλεύουμε στις προπονήσεις".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ