ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καντέ: "Δεν αξίζαμε την νίκη"

Καντέ: "Δεν αξίζαμε την νίκη"
INTIME SPORTS

Τι δήλωσε για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ο ποδοσφαριστής του Παναθηναικού, Σεντρίκ Καντέ. Τι είπε ο Βιτόλο

Ο αμυντικός του Παναθηναικού, Σεντρίκ Καντέ, παραδέχτηκε πως η ομάδα του δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε και πως θα πρέπει να κοιτάξει μπροστά.

Συγκεκριμένα, ο αμυντικός του Παναθηναϊκού δήλωσε μετά το τέλος του ματς με τον ΠΑΟΚ:

" Δεν αξίζαμε την νίκη σήμερα, χάσαμε το ματς όπως την περασμένη Κυριακή. Πρέπει να συγκεντρωθούμε εάν θέλουμε την πρωτιά, να αναλύσουμε με τον προπονητή τι συνέβη. Σήμερα ήταν ένα δύσκολο ματς, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά".

Βιτόλο: "Ο ΠΑΟΚ όταν προηγείται παίζει καλά"

Παράλληλα, ο Βίκτορ Βιτόλο αναφέρθηκε για το ματς κόντρα στον "Δικέφαλο", την συνέχεια των πλέι οφ και τον σεβασμό που τρέφει για τον ΠΑΟΚ

Συγκεκριμένα είπε: " Όλοι ξέρουμε ότι μένουν τρεις αγώνες, εκ των οποίων οι δύο είναι στο σπίτι μας. Παίζονται εννιά βαθμοί., Πρέπει να κερδίσουμε και τα τρία ματς, αυτό σκεφτόμαστε μόνο. Ήταν ένα παιχνίδι με λίγες ευκαιρίες. Ο ΠΑΟΚ είχε 1-2 και είχε την τύχη να σκοράρει, εμείς είχαμε μία και δε σκοράραμε.

Όταν ο ΠΑΟΚ προηγείται, παίζει καλά το παιχνίδι των αντεπιθέσεων και κάνει καλά τη δουλειά του. Ο σεβασμός μου απέναντι στον ΠΑΟΚ είναι απεριόριστος, κανείς δεν μπορεί να με κατηγορήσει για οτιδήποτε. Εύχομαι το καλύτερο στους παλιούς μου συμπαίκτες. Το περιβάλλον της Τούμπας είναι πάντα ιδιαίτερο. Έχω μεγάλο σεβασμό για τον κόσμο, αλλά σήμερα είμαι δυστυχισμένος επειδή χάσαμε".

Αναφορικά με τη συνομιλία που είχε με τον Λάσλο Μπόλονι ο Βιτόλο δήλωσε ότι " δεν είπαμε τίποτα το ιδιαίτερο δώσαμε ευχές για τη συνέχεια και καταθέσαμε τον αμοιβαίο σεβασμό μας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ