ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κανονικά ο Μαρίνος, την ίδια ενδεκάδα δοκίμασε ο Βονόρτας

Κανονικά ο Μαρίνος, την ίδια ενδεκάδα δοκίμασε ο Βονόρτας
INTIME SPORTS

Ο Στέργος Μαρίνος μπήκε σε φουλ ρυθμούς εκγύμνασης την Παρασκευή και υπολογίζεται από τον Γιάννη Βονόρτα για το ματς με τον Πανιώνιο ενώ ο τεχνικός των πράσινων δοκίμασε και πάλι την ίδια ενδεκάδα με αυτή της Πέμπτης για την αναμέτρηση με τους "κυανέρυθρους".

Σε φουλ ρυθμούς εκγύμνασης μπήκε την Παρασκευή ο Στέργος Μαρίνος, όπως και αναμενόταν από το ιατρικό τιμ των πράσινων, κάτι που ικανοποίησε σε απόλυτο βαθμό τον Γιάννη Βονόρτα. Ο τεχνικός του Τριφυλλιού είδε τον 25χρονο μέσο να προπονείται χωρίς πρόβλημα και να τίθεται στην διάθεση του 53χρονου τεχνικού για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Πανιώνιο.

Την ίδια ώρα ο Βονόρτας στο διπλό και αναφορικά με την ενδεκάδα που δοκίμασε έδειξε ότι υπολογίζει στα πλάνα του τους έντεκα που έβαλε και στην προπόνηση της Πέμπτης. Βέβαια και πάλι έκανε δοκιμές σε πρόσωπα αλλά ξεκίνησε με το ίδιο σχήμα ακριβώς.

Έτσι κάτω από τα γκολπόστ ήταν ο Καρνέζης στα δεξιά ο Σπυρόπουλος και αριστερά ο Χουχούμης ενώ στο κέντρο της άμυνας βρίσκονταν οι Πίντο και Τριανταφυλλόπουλος.

Στην μεσαία γραμμή έπαιξε ο Βιτόλο μπροστά από τα στόπερ και ο Ζέκα ως δεξιός εσωτερικός χαφ και ο Σισοκός ως αριστερός εσωτερικός χαφ. Στην τριάδα της επίθεσης έπαιξαν και πάλι ο Φιγκερόα στην κορυφή, ο Κουίνσι αριστερά και ο Μπαρμπαρούσης δεξιά.

Βέβαια εν συνεχεία ο Βονόρτας άλλαξε αρκετά το αρχικό σχήμα χρησιμοποιώντας τον Τοτσέ, τον Εσπάρθα, Αποστολόπουλο, τον Ντίνα και τον Μαρίνο.

Από εκεί και πέρα στην προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, μετά το ζέσταμα συνέχισαν με ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και ταχύτητες. Στη συνέχεια χωρίστηκαν σε τρία groups τα οποία επιδόθηκαν σε δίτερμα σε μικρό χώρο και τελειώματα εναλλάξ. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Οι μόνοι παίκτες του Παναθηναϊκού που δεν γυμνάστηκαν ήταν οι Ταμπάκης και Μαυρίας που υποβλήθηκαν σε θεραπεία και δεν υπολογίζονται για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο όπως επίσης και οι Μπουμσόνγκ, Σο που είναι τιμωρημένοι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ