ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κανονικά ο Κουίνσι, άδεια σε "Κατσούρ", Ρούντολφ

Κανονικά ο Κουίνσι, άδεια σε "Κατσούρ", Ρούντολφ
INTIME SPORTS

Ο Κουίνσι είναι πανέτοιμος για την αναμέτρηση της Κυριακής με την ΑΕΚ ενώ οι Κατσουράνης και Ρούντολφ που δεν υπολογίζονται έχουν σχετική άδεια.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα υπολογίζει κανονικά στην παρουσία του Κουίνσι Οβόσου στο παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΚ καθώς ο Γκανέζος για ακόμη μια μέρα έβγαλε χωρίς πρόβλημα όλη την προπόνηση.

Κάτι το οποίο σημαίνει πως όχι μόνο θα είναι στην 18άδα αλλά το πιθανότερο είναι να αγωνιστεί και ως βασικός στο τελευταίο ματς της σεζόν.

Στην προπόνηση της Παρασκευής στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, οι ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν στον αγώνα με τον Ατρόμητο, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια εκτέλεσαν ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα. Ατομικά προπονήθηκαν οι Σπυρόπουλος και Σεϊταρίδης.

Με άδεια απουσίαζαν από το πρόγραμμα οι Κατσουράνης και Ρούντολφ οι οποίοι το πιθανότερο είναι να μην δώσουν ξανά το παρών στη Παιανία αλλά με τον διεθνή μέσο να βρίσκεται κανονικά τη Κυριακή στα επίσημα του ΟΑΚΑ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ