ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καμίνης: "Λεφτά δεν υπάρχουν για τον Βοτανικό"

Καμίνης: "Λεφτά δεν υπάρχουν για τον Βοτανικό"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Καμίνης παραδέχτηκε ότι δεν υπάρχουν χρήματα για την κατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό, αναδεικνύοντας άθελα του το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει η Διπλή Ανάπλαση.

Στην έμμεση παραδοχή ότι ο Δήμος Αθηναίων αδυνατεί να κατασκευάσει το γήπεδο ποδοσφαίρου στο Βοτανικό, προχώρησε ο Γιώργος Καμίνης...

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Πέμπτη 13/11 ο σύμβουλος και μέλος του Παναθηναϊκού Κινήματος, Νίκος Αβραμίδης, ρώτησε τον Δήμαρχο για ποιο λόγο εξακολουθεί να αναδεικνύει δημοσίως τη Διπλή Ανάπλαση ως λύση για το γηπεδικό ζήτημα του Τριφυλλιού, τη στιγμή που δεν υπάρχουν διαθέσιμοι πόροι για την υλοποίηση της.

Για να υποστηρίξει την άποψη του, έφερε ως παράδειγμα τον προϋπολογισμό του Δήμου για το 2015, όπου η μοναδική πρόβλεψη για τη Διπλή Ανάπλαση αφορά την εκταμίευση 6.000 ευρώ για την εκπόνηση του Master Plan!

Ο Γιώργος Καμίνης ομολόγησε αυτό που γνωρίζουν όλοι στην πλατεία Κοτζιά: ότι ο Δήμος δεν μπορεί να χρηματοδοτήσει την ΔΑ, ενώ δεν έχει ενεργήσει ώστε να αντλήσει κεφάλαια από τον ιδιωτικό τομέα.

" Δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη για τα χρήματα που απαιτούνται για την υλοποίηση του έργου. Δεν είναι μόνο δική μας ευθύνη. Το έργο είναι 50% ιδιωτική πρωτοβουλία από τις τράπεζες και 50% αφορά το Δήμο Αθηναίων" ήταν τα λόγια του Δημάρχου.

Συν τις άλλοις, ήδη στον Ελαιώνα σχεδιάζεται η περιοχή χωρίς την παρουσία του Παναθηναϊκού, ενώ η ΠΑΕ και ο Ερασιτέχνης έχουν εκφράσει τη θέση τους ότι δεν πρόκειται να μετεγκατασταθούν από τους Αμπελόκηπους.

"Στο χρονοντούλαπο η ΔΑ"

Το θέμα που προέκυψε σχολίασε και ο Νίκος Αβραμίδης, μέσω του προφίλ που διατηρεί στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Facebook.

"Στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα τη ψήφιση του Τεχνικού προγράμματος για το 2015 δεν έπεσαν απλά οι μάσκες για τη Διπλή Ανάπλαση άποψη μου ειναι οτι βρισκόμαστε ένα βήμα πριν το συγκεκριμένο έργο που τόσο ταλαιπώρησε και δίχασε το κόσμο του Παναθηναϊκού να μπει οριστικά και αμετάκλητα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας" ανέγραψε στο post του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ