ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καμία προσέγγιση για Μαυρία λένε οι Άγγλοι

Καμία προσέγγιση για Μαυρία λένε οι Άγγλοι

Ο Πογιέτ δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν ο Μαυρίας θα δοθεί η όχι δανεικός αλλά μιλώντας σε εφημερίδα στο Σάντερλαντ τόνισε πως δεν γνωρίζει τίποτα ο ίδιος για Παναθηναϊκό.

Ανοιχτό παραμένει ακόμα το θέμα της παραχώρησης ή μη του Χάρη Μαυρία ως δανεικός από την Σάντερλαντ τον Ιανουάριο καθώς ο Πογιέτ ακόμα δεν έχει πάρει την τελική του απόφαση. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει δημοσίευμα στην Αγγλία και συγκεκριμένα σε εφημερίδα του Σάντερλαντ που αναφέρει ότι όλα είναι ανοιχτά.

Στο δημοσίευμα ο Πογιέτ αναφέρεται για ακόμα μια φορά με κολακευτικά λόγια για τον 20χρονο άσο αλλά ξεκαθαρίζει πως ο ίδιος δεν ξέρει τίποτα για τον Παναθηναϊκό ενώ το κείμενο αναφέρει πως το πιθανότερο αν φύγει ο Μαυρίας είναι να πάει σε μια ομάδα της Τσάμπιονσιπ.

Το κείμενο αναφέρει χαρακτηριστικά: "Υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες της Championship για τον Μαυρία ενώ και ο Παναθηναϊκό θέλει τον νεαρό άσο" και συνεχίζει λέγοντας: "Ο Πογιέτ επιμένει όμως ότι ο ίδιος δεν γνωρίζει τίποτα για οποιαδήποτε επαφή από πλευράς του Παναθηναϊκού αλλά τονίζει ότι είναι ανοιχτή η περίπτωση ο Μαυρίας να αποχωρήσει με δανεισμό".

Στο δημοσίευμα υπάρχουν και δηλώσεις του Πογιέτ που αναφέρει: "Υποθέτω ότι ο Χάρης θα ήθελε να παίζει. Μιλήσαμε νωρίτερα στην διάρκεια της σεζόν για τις επιλογές που υπάρχουν και τι θα γίνει. Πρέπει να περιμένουμε και θα δούμε".

Μάλιστα εν συνεχεία στο κείμενο γίνεται μια αναφορά στην πορεία του Μαυρία στην προετοιμασία της Σάντερλαντ με τον Πογιέτ να τονίζει:

"Έκανε τρομερή δουλειά στην προετοιμασία με εμάς. Έπαιξε σχεδόν παντού και ήταν μια ευχαρίστηση να να τον έχουμε. Αλλά το "σχήμα" της ομάδας και οι παίκτες που μπορούν να παίξουν εκεί αλλά και η καινούρια θέση του Κόνορ Γουίκμαν δεν βοήθησαν. Μετά υπήρχαν και οι Τζόνο και Μπάκλει στην θέση του ενώ επέστρεψε και ο Ρίκι Άλβαρεζ και τα πράγματα είναι δύσκολα για αυτόν".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ