ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καλωσόρισε τον Ταυλαρίδη, μίλησε στους τέσσερις ο Αναστασίου

Καλωσόρισε τον Ταυλαρίδη, μίλησε στους τέσσερις ο Αναστασίου
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου όπως το συνηθίζει ήταν αυτός που καλωσόρισε πρώτος τον Στάθη Ταυλαρίδη και έκανε τις απαραίτητες συστάσεις με τους νέους του συμπαίκτες ενώ μίλησε και με τους τέσσερις πράσινους από τη Νίκη Βόλου.

Την πρώτη του προπόνηση με τους νέους του συμπαίκτες έκανε την Τετάρτη το πρωί ο Στάθης Ταυλαρίδης και όπως το συνηθίζει ο Γιάννης Αναστασίου ήταν αυτός που τον καλωσόρισε στους υπόλοιπους συμπαίκτες του πριν την έναρξη του προγράμματος.

Χαρακτηριστικά ο τεχνικός των πράσινων είπε μεταξύ άλλων: "Παιδιά θα πρέπει να καλωσορίσουμε και τον Στάθη τον οποίο οι περισσότεροι αν όχι όλοι σας τον γνωρίζετε. Είναι εδώ για να μας βοηθήσει για την συνέχεια".

Εν συνεχεία μάλιστα ο Γιάννης Αναστασίου αναφέρθηκε και στους τέσσερις παίκτες της Νίκης Βόλου με τους οποίους μάλιστα είχε και κάποια τετ α τετ για λίγη ώρα.

Μάζευε τα πράγματα ο Μαρινάκης

Στην προπόνηση της Πέμπτης αναμένεται να δώσει το παρών και ο Νίκος Μαρινάκης ο οποίος ήταν ο μοναδικός από τους ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου που δεν βρέθηκε στην προπόνηση της Τετάρτης. Η απουσία του είχε να κάνει με το γεγονός ότι ήταν στον Βόλο και μάζευε τα πράγματα του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ