ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καλή εμφάνιση του Βλαχοδήμου υπό το βλέμμα του Λεβ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (Eurokinissi Sports-ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (Eurokinissi Sports-ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος αγωνίστηκε σε όλη τη φιλική αναμέτρηση της Εθνικής Ελπίδων της Γερμανίας κόντρα στην αντίστοιχη της Πορτογαλίας έχοντας εξαιρετική απόδοση.

Βασικός και αναντικατάστατος ήταν το βράδυ της Τρίτης ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος στο φιλικός της Εθνικής Ελπίδων με την αντίστοιχη ομάδα της Πορτογαλίας που διεξήχθη στην Στουτγάρδη.

Ο 23χρονος γκολκίπερ του Παναθηναϊκού αγωνίστηκε σε όλη την αναμέτρηση με τους παίκτες της Εθνικής Γερμανίας να παίζουν υπό το βλέμμα του Γιόακιμ Λεβ ο οποίος βρέθηκε στις εξέδρες και παρακολούθησε τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Η Εθνική Γερμανίας μπορεί να ηττήθηκε με 1-0 με γκολ που πέτυχε ο Μπρούνο Φερνάντες στο 25' με τρομερό σουτ αλλά ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού ήταν από τους καλύτερους της ομάδας του.

Αν και ξεκίνησε μουδιασμένα την αναμέτρηση καθώς είχε αρκετό καιρό να φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο της Γερμανίας και έκανε μια κακή έξοδο εν συνεχεία ανέβασε την απόδοση του. Δεν φέρει ευθύνη στο γκολ καθώς είχε μπροστά του πολλά σώματα και δεν έβλεπε καλά ενώ και το σουτ του Φερνάντες πάει στη γωνία.

Εν συνεχεία ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του και είχε αρκετές θετικές επεμβάσεις και μάλιστα τρεις εξ αυτών ήταν σωτήριες κρατώντας το 1-0 και δίνοντας ελπίδες μέχρι το τέλος στην Εθνική Γερμανίας ώστε να φτάσει στην ισοφάριση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ