ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κάκωση στο γόνατο ο Καλτσάς στον Παναθηναϊκό

Κάκωση στο γόνατο ο Καλτσάς στον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος στο γόνατο που αποκόμισε από την τελευταία προπόνηση του 2015 θα υποβληθεί ο Νίκος Καλτσάς. Δύσκολα με Παναιτωλικό.

Με έναν ακόμη τραυματισμό ολοκληρώθηκε το 2015 στον Παναθηναϊκό καθώς στην τελευταία προπόνηση του έτους ο Νίκος Καλτσάς υπέστη μια κάκωση στο γόνατο και εγκατέλειψε το πρόγραμμα. Ο νεαρός άσος αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις ώστε στο τριφύλλι να είναι σίγουροι ότι δεν έγινε επιπλέον ζημιά και τα αποτελέσματα τους θα δείξουν και το χρόνο αποθεραπείας του.

Φαντάζει δύσκολο όμως να μπορέσει να δώσει το παρών στο ματς της Δευτέρας με τον Παναιτωλικό, εκτός και αν ήταν απλά ένα χτύπημα και τίποτα παραπάνω και στο τριφύλλι επέλεξαν να εγκαταλείψει το πρόγραμμα για να μην ρισκάρουν.

Μπήκαν Μπεργκ και Τελάντερ

Υπήρξαν και ευχάριστα όμως στην τελευταία προπόνηση για το 2015 που έγινε κάτω από ασθενής χιονόπτωση το πρωί της Πέμπτης (31/12) στο "Γ. Καλαφάτης" και αυτά ήταν η παρουσία των Μπεργκ και Τελάντερ σε φουλ ρυθμούς εκγύμνασης.

Οι δυο Σκανδιναβοί προπονήθηκαν κανονικά και ο Αντρέα Στραματσόνι θα αποφασίσει σχετικά με το αν θα τους έχει στην διάθεση του για το ματς της Δευτέρας η όχι.

Το πρόγραμμα των πράσινων περιελάμβανε ασκήσεις στο γυμναστήριο αλλά και προπόνηση με προθέρμανση και παιχνίδι.

Η προετοιμασία της ομάδας ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό στις 4 Ιανουαρίου συνεχίζεται με προπόνηση την Παρασκευή (1/1) στις 4 μ.μ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ